Tužne vijesti

Omiljeni youtuber tragično je preminuo sa samo 40 godina, shrvana supruga javila se njegovim fanovima

Ben Potter - 2 Ben Potter - 2 Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Potter - 1 +0 Ben Potter - 2 Galerija

Ben Potter, slavni youtuber, preminuo je u nesreći, a tužne vijesti objavila je njegova shrvana supruga.

Svijet YouTubea rastužila je vijest o odlasku Bena Pottera, slavnog youtubera kojem su velika strast bili stripovi, a poznatiji je bio kao ''Comicstorian''.

Vijest o njegovoj smrti objavila je shrvana supruga Nathalie Potter s njegova profila.

''Prije dva dana, 8. lipnja, moj suprug Ben Potter preminuo je u nesreći. Za mnoge od vas, on je bio netko tko je izražavao priče iz više različitih medija. Za svoje najmilije, on je bio jedna od najboljih osoba koje je itko mogao poželjeti. Bio je netko tko je slušao i pronalazio vrijeme za svoje voljene. Dao bi sve od sebe da nasmije sve i uvjeri da su dobro. Bio je naša stijena i umirivao je svoje voljene kad god im je to trebalo. On je bio moj svijet'', istaknula je Nathalie.

''Imam toliko stvari koje moram shvatiti, ali prvo moram tugovati. Tražim da poštujete moju privatnost. Trenutačno mi je prioritet sačuvati sve što je izgradio i nemam planova dalje od toga'', poručila je.

Supruga pokojne zvijezde YouTubea rekla je da je njegov kanal na YouTubeu jedno od njegovih najvećih postignuća i da ga planira nastaviti održavati.

Brojni online korisnici izrazili su svoju sućut povodom tužne objave, hvaleći Potterov kreatorski talent i njegovu dobrotu, a sućut su joj izrekle i brojne poznate zvijezde iz tog svijeta.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper sa kćerkicom - 9 Bradley Cooper sa kćerkicom - 8 Bradley Cooper sa kćerkicom - 5 Bradley Cooper sa kćerkicom - 4 +27 Bradley Cooper sa kćerkicom - 1 Celebrity Jedan od najslavnijih holivudskih neženja iznenadio je novim imidžem, ovakvu bradu ni na kome još nismo vidjeli!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat Nikol Bulat Nikol Bulat Nikol Bulat - 2 +28 Nikol Bulat - 1 Celebrity Bivša feminemka napustila je Hrvatsku i započela potpuno drugi život, no ovih dana vratila se u Lijepu Našu i otkrila gdje boravi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene