Kraljica bila i ostala

Martina Tomčić se pohvalila fotkom za koju je zaslužan Grubnić, a evo kako su na to reagirali njezini obožavatelji!

Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +0 Martina Tomčić za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 4 Galerija

Martina Tomčić je na Instagramu objavila svoju fotografiju koju je snimio i uredio Marko Grubnić.

Operna diva i članica žirija showa "Supertalent" Martina Tomčić na svom je profilu na Instagramu uoči posljednje audicijske emisije objavila svoju fotografiju koju je snimio i uredio modni stilist Marko Grubnić, a njezini su je obožavatelji odmah zasuli komplimentima.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić Wow! Pogledajte kako je Grubnić uredio Martinu Tomčić, fotke na kojima zavodljivo pozira i sama je objavila na svojem Instagramu!

"Večeras posljednji put kandidati Supertalenta otvaraju ovaj zastor i dolaze pred žiri uz želju da si osiguraju prolazak u polufinalne emisije, no audicije nisu uvijek trenutak kada nam uspijeva pokazati najbolju verziju sebe, ali jedno loše iskustvo ne može i ne treba nas definirati za ostatak života! I zato - svaki poraz je nova prilika i šansa da ustrajemo u svojoj životnoj strasti", napisala je Martina uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Blistate", "Martina, za mene si kraljica, bila i ostala", "Predivna", "Outfit gori", "Predivna Martina, meni najdraži član žirija, žena koja je ne samo prelijepa već i jako inteligentna", "Prekrasna", poručili su joj u komentarima.

Uz Martinu, u žiriju showa sjede i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a "Supertalent" možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene