čestitke se nižu

Jedna od naših najpopularnijih fitnes influencerica dočekala svoj veliki dan i otkrila kako je izgledao: "Udala sam se za svojeg najboljeg prijatelja"

Martina Boščić i suprug Dino - 2 Martina Boščić i suprug Dino - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić i suprug Dino - 1 Martina Boščić i suprug Dino - 3 Martina Boščić i suprug Dino - 4 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 5 Martina Boščić Martina Boščić - 1 Martina Boščić - 3 Martina Boščić - 4 Martina Boščić - 5 +19 Martina Boščić - 15 Galerija

Martina Boščić podijelila je niz preslatkih fotografija s vjenčanja kojima je pokazala pratiteljima kako je izgledao njezin važan dan u životu.

Fitnes influencerica Martina Boščić izrekla je ovog vikenda sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku Dini.

Martina je za svoj dan izabrala vrlo jednostavnu vjenčanicu čiji je gornji srcoliki oblik istaknuo njezino poprsje, a duboki prorez istrenirane i preplanule noge.

U nizu fotografija na kojima poziraju zagrljeni i sretni, pridružio im se i njihov psić.

Svadbena svečanost i proslava održali su se na moru, točnije u Opatiji, a Martina je odlučila da svadba bude mala i upotpunjena samo najbližim osobama. 

"Udala sam se za svog najboljeg prijatelja", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Renata Lovrinčević Buljan, Žanamari Perčić i Ecija Belošević uputile su joj svoje čestitke. 

Nedavno je na svom Instagramu pokazala i kako je izgledala njezina djevojačka večer.

Inače, jednom prilikom za naš je portal otkrila kako kod svog partnera Dine voli što je nepredvidiv pa zbog toga nikada nije previše razmišljala o tome kada će se prosidba dogoditi.

Martina i Dino bili su u dugoj vezi, žive zajedno u Dugom Selu, a prošle godine zaručili su se u Italiji te je ona taj trenutak podijelila na svojem Instagramu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Martina Korbar Supertalent: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar +10 Nina Martina Korbar Celebrity Još jedna poznata Hrvatica podijelila je svoje mučno iskustvo: "Samo si zamislite da je to vaša kći, biste li onda razmišljali s - ali?''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec, MasterChef - 28 Maja Jalšovec, MasterChef - 1 +26 Maja Jalšovec, MasterChef - 2 Celebrity Bivša natjecateljica MasterChefa progovorila o nasilju koje je trpjela u vezi: "Sve si ti mogla i trebala, a nije trebao muškarac možda ne mlatiti te''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene