Kakav luksuz!

Djevojka bivšeg dinamovca svaki mjesec priređuje zabave za sinčića, a i njihov pas živi bolje od većine Hrvata

Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) +0 Marta Fernandes (Foto: Instagram) Galerija

Marta i Junior Fernandes Da Silva sinčića Matea dobili su u srpnju 2018. godine i od tada mu ne prestaju priređivati raskošne zabave.

23-godišnja Marta Fernandes poznata je kao supruga bivšeg dinamovca Juniora Fernandesa Da Silve.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes u prozirnoj bluzi Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca na Instagramu se obožava hvaliti luksuzom, a pobrinula se i da je svi primijete u izlasku gdje nema tko nije bio!

Par je dobio i sinčića Matea u srpnju 2018. godine, no Marta svakog petog u mjesecu sinčiću priređuje veliko slavlje u njihovu domu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

I inače je supruga nogometaša poznata po tome što svake godine obilježava rođendan psića, pomeranca Timmyja, tako da je u domu Fernandes itekako veselo uz balone, torte i ostale slavljeničke stvari.

Nedavno je Marta proslavila i 23. rođendan velikom zabavom s obitelji i prijateljima, a kao i uvijek, nekoliko je fotografija objavila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

Mladi bračni par poznat je i po ljubavi prema luksuznom načinu života te posebno krpicama glamuroznih modnih brendova, a ne štedi se ni na malenom Mateu, koji je nedavno navršenih 9 mjeseci proslavio u majici s Guccijevim logom koja košta više od 1000 kuna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

Tu su i brojna luksuzna putovanja kojima se domaća supruga nogometaša također voli hvaliti, a često i javno zahvaljuje Junioru na svemu što joj omogućava.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +4 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Zovu je žena zmaj, očarala je gledatelje, a pogledajte kako je ova atraktivna plavuša izgledala dok je bila brineta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene