Wow, kakva promjena!

Zovu je žena zmaj, očarala je gledatelje, a pogledajte kako je ova atraktivna plavuša izgledala dok je bila brineta!

Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +0 Valetina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Valentinu Walme i Davora Garića gledali smo u hit-showu "Ples sa zvijezdama", a spomenuta plesačica zbog svog je izgleda i talenta privukla pažnju gledatelja.

Profesionalnu plesačicu Valentinu Walme imali smo priliku gledati u hit-showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je plesne korake dijelila s novinarom i reporterom Davorom Garićem.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz Ne bi uspio bez Valentine! Brazilac sa zagrebačkom adresom poslije pobjede otvorio dušu: ''Ignorirao sam Maju Šuput, neugodno mi je''

Ipak, dinamični i simpatični duo prošlu je nedjelju napustio show, no lijepu i talentiranu Valentinu brojna publika zamijetila je već u prvoj emisiji showa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Zanosna plavuša i državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima pažnju je privukla izgledom, ali i fantastičnim pokretima te zanosnim tijelom koje krasi profesionalne plesačice koje ulažu itekako puno truda kako bi tako izgledale te fantastično plesale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Valentina je zvijezda i brojnih domaćih spotova, a vjerujemo da je to tek početak te da ćemo za ovu djevojku još itekako čuti.

Prije nego što je postala plavuša, Valentina je bila, vjerovali ili ne, brineta. Na to su podsjetile fotografije iz prošlosti na kojima je plesačica doista neprepoznatljiva, iako lijepom licu baš sve dobro stoji.

"Jednog dana jednostavno sam rekla frizerki da bih nešto promijenila i tako sam odlučila biti plavija. Sretna sam s bojom svoje kose i ne razmišljam se vratiti na staru", otkrila nam je Valentina.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) +5 Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Celebrity Još jedna atraktivna Hrvatica zaludjela Talijane: ''Svjesna sam da me muškarci gledaju, ali dosta sam kritična''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene