Očarala susjede

Još jedna atraktivna Hrvatica zaludjela Talijane: ''Svjesna sam da me muškarci gledaju, ali dosta sam kritična''

Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) +0 Sara Vulinović Zlatan (Foto: Instagram) Galerija

Sara Vulinović Zlatan gostovanjem u talijanskoj emisiji "Ciao Darwin" pohvalila se na Instagramu.

Hrvatska manekenka Sara Vulinović Zlatan oduševila je talijansku publiku u TV emisiji "Ciao Darwin".

Pogledaj i ovo Ema Kovač (Foto: Instagram) Postala prava senzacija Novi uspjeh mlade Čakovčanke: Toliko je zaludjela Talijane da ćemo ju gledati u njihovu hit-realityju

Nije tajna da naši susjedi vole Hrvatice. Nekada su doslovno poludjeli za Ninom Morić, koja je i dalje tamošnja velika zvijezda, a nedavno smo pisali i o plavokosoj Emi Kovač, koja ih je također zaludjela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was such a great & fun experience. Thanks to all amazing people from #ciaodarwin team!

A post shared by Sara Vulinovic-Zlatan (@sara__zlatan) on

Sada je to učinila i smeđokosa Sara, koja se gostovanjem u emisiji pohvalila na društvenim mrežama. "Ovo je bilo tako divno i zabavno iskustvo. Hvala svim divnim ljudima iz tima Ciao Darwin", napisala je ispod seksi fotografije na Instagramu atraktivna brineta koju na toj društvenoj mreži prati više od 35,5 tisuća obožavatelja.

Mlada Šibenčanka u Milanu živi i radi već 10 godina, no voditelju emisije Paolu Bonolisu priznala je kako je nekad bila vrlo sramežljiva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Vulinovic-Zlatan (@sara__zlatan) on

"Kao mala bila sam vrlo sramežljiva što se tiče svoje tjelesnosti, no kasnije se to promijenilo. Svjesna sam svog izgleda i da me muškarci gledaju, ali ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Mi Hrvatice općenito smo dosta kritične."

2008. godine Sara je postala prva pratilja Miss Hrvatske, a nakon izbora se zaputila u Milano. Danas je i u sretnoj vezi s Thomasom Flaimom, osnivačem brenda luksuznih cipela Thomas Neuman, a Talijani ih često nazivaju jednim od najljepših i najbolje odjevenih parova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Vulinovic-Zlatan (@sara__zlatan) on

Sara nema problema ni s dijeljenjem atraktivnih fotografija na društvenim mrežama, pa vjerujemo kako ćemo o ovoj Šibenčanki još itekako čuti. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mya-Lecia Naylor (Foto: Instagram) Mya-Lecia Naylor (Foto: Instagram) Mya-Lecia Naylor (Foto: Instagram) +0 Mya-Lecia Naylor (Foto: Instagram) Celebrity Preminula 16-godišnja glumica Mya-Lecia Naylor: Tragedija potvrđena 10 dana nakon što se dogodila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene