u iščekivanju prinove

Naš pjevač pao je u drugi plan pored svoje lijepe i trudne supruge, a u izlasku im se pridružio i najslađi član obitelji!

Marko Tolja Marko Tolja Tom Dubravec/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Ana Tolja sa sinom i Petrom Grašom Marko i Ana Tolja sa sinom i Petrom Grašom Marko i Ana Tolja - 3 In Magazin: Marko Tolja - 3 Marko Tolja - 5 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 2 Marko Tolja - 2 Marko Tolja - 2 Marko Tolja - 5 Marko Tolja - 3 +14 Marko Tolja - 7 Galerija

Marko Tolja snimljen je u izlasku s trudnom suprugom Anom i njihovim sinčićem Marom.

Nakon što je na Melodijama Jadrana predstavio svoju novu baladu "Ruke sigurne", pjevač Marko Tolja još se neko vrijeme zadržao u Splitu.

Tamo je s trudnom suprugom Anom i sinom Marom bio na promociji linije mediteranskih rakija i likera Tončija Huljića, kreativnog naziva "Madre Badessa".

Toljina lijepa supruga, koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti, potpuno je zasjenila pjevača u cvjetnoj haljini koja je savršeno istaknula njezin sada već poveći trudnički trbuh. Trudnica nije skidala ni široki osmijeh s lica, a čini se i da se njihov sinčić dobro proveo u izlasku s roditeljima.

Podsjetimo, Tolja je vijest o dolasku prinove objavio na društvenim mrežama u travnju. Tada je podijelio fotografiju na kojoj njegova supruga pozira s podignutom majicom i pokazuje trudnički trbuščić, koji njihov maleni Maro ljubi.

Marko i Ana sina Maru dobili su 2019. godine, a par se vjenčao 2018.

"Bilo je super. Bilo je stotinjak ljudi, nije bila velika svadba, naši najbliži prijatelji, u Istri, u jednoj lijepoj stanciji, uz bazen, livadu. Bez ikakvih protokola, bez rezanja torti. Stvarno je bilo čarobno, jednostavno i onakvo kakvi smo zapravo mi", otkrio je Tolja nakon vjenčanja.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 12 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 8 +18 Tatjana Jurić - 7 Celebrity Tatjanu Jurić dugo nismo vidjeli u ovako seksi izdanju, a nečemu se nitko ne može načuditi: "Kao nova!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 9 +15 Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško ćete pogoditi tko je ova žena! Bila je seks-simbol, a sada je šokirala pojavom nakon više od godinu dana skrivanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene