bio je nestašan

Marko Tolja progovorio o svojoj burnoj prošlosti: "Dvaput sam završio na policiji…"

Marko Tolja Marko Tolja Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Giuliano i Marko Tolja Marko Tolja Marko Tolja - 1 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 1 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 2 Marko Tolja - 5 Marko Tolja - 3 Marko Tolja - 7 Marko Tolja - 8 Marko Tolja - 9 +9 Marko Tolja - 1 Galerija

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji, gostovao je pjevač Marko Tolja. Tijekom iskrenog i opuštenog razgovora, oponašao je Gabi Novak, otkrio kako se osjeća otkad je saznao da će ponovno postati otac te ispričao kako se Marijana Batinić izgubila u srcu Splita.

Giuliano je, na početku razgovora, čestitao Marku na objavi kako očekuje drugo dijete.

Pogledaj i ovo Marko Tolja - 2 Jedna stvar ostala je ista Omiljeni domaći pjevač prije 15 godina izgledao je poput tinejdžera, a danas je ponosni otac dvojice sinova

"Super je osjećaj, stvarno se jako veselimo. U devetom mjesecu bi trebalo doći to novo stvorenje pa ćemo se s tim gombat kako znamo i umijemo."

Suprugu, kaže, nije baš idealno zaprosio.p

"Grozno. Sve mi se izjalovilo! Htio sam je odvest na njen rođendan s gliserom na našu plažu i tamo izronit prsten. Ali taj je dan udarila takva bura, na kraju sam je u sobi zaprosio. Čak je rekla DA!"

Otkrio je i kako je najveću tremu u karijeri imao pred nastup s Oliverom u londonskom Royal Albert Hallu.

"Meni je dan danas, pored svih Lisinskih što sam radio, to još uvijek najbolji nastup. Prvo, na bini sam bio s Oliverom, mojim vječitim uzorom, koji te zove na telefon i skromno pita: Slušaj bi li ti išao sa mnom u Royal Albert Hall, da mi pjevaš back-vokal i na dvije pjesme budeš gost? Brate, idem ti kablove vuć ako treba, a ne pjevat s tobom!"

U mladosti je Marko bio dosta nestašan pa je dvaput završio u policijskoj postaji.
"Svojom krivicom sam završio na policiji, jer sam se volio likovno izražavati na tuđim zidovima, jako sam volio crtati grafite. Drugi put je bilo zbog frendova i njihove ljubavi prema botanici", kroz smijeh je otkrio Tolja.

Marko Tolja je živio s Marijanom Batinić godinu i pol dana pa nije tajna kako su jako dobri prijatelji. Giulianu je prepričao najbolji zajednički izlazak.

"Marijana je u tom periodu imala teško ljubavno razdoblje i htjela se opustiti da zaboravi na to. U Splitu se toliko opustila da se izgubila u podrumima Dioklecijanove palače! Party je bio gotov, jedva sam je našao i izašli smo na vrijeme, nisu nas zaključali. Ubit će me što sam ti ovo ispričao!"

Marijana je pak otkrila kako je upoznala čovjeka svoga života baš zbog Marka Tolje.

"On je bio odjeven u Antu Gotovca, a ja u Simonu. Valjda smo bili baš otvoreni s javnosti pa sam tako tu večer upoznala i svog sadašnjeg muža, zahvaljujući Toljinim ludim idejama".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros In Magazin: Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 +25 Jasmin Stavros - 3 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

Poznati glazbenik zasvirao je i zapjevao u studiju Radio Dalmacije, a njegovu interpretaciju Oliverove pjesme "Zelenu granu s tugom žuta voća" možete pogledati na ovoj poveznici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene