Podrška jedno drugom!

Iris i Marko Livaja baš su skladan bračni par, a to su još jednom dokazali zadnjim zajedničkim izlaskom

Iris Rajčić i Marko Livaja - 2 Iris Rajčić i Marko Livaja - 2 promo foto 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja - 1 Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 Iris i Marko Livaja Marko Livaja Iris Livaja - 1 +19 Iris Livaja - 3 Galerija

Marko i Iris Livaja gosotovali su na otvorenju novog odjela jedne poznate poliklinike gdje su pred fotografom pozirali zagrljeni i sretni.

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Livaja i njegova supruga Iris vikend su proveli u dobrom društvu i raspoloženju.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Naime, par se našao na otvorenju novog dijela jedne poliklinike gdje su se pojavili u vrlo ležernim kombinacijama.

Pozirali su zagrljeni, a Iris je na sebi imala maslinaste hlače, crnu majicu i žuti sako. Valovi u kosi dodatno su začinili cjelokupan modni izričaj.

Marko je nosio crne hlače, bijelu majicu i sportsku jaknu, a na očima su se isticale crne sunčane naočale.

Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka, a tim povodom na Instagramu su objavili dosad neviđene snimke i fotografije sa vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

Podsjetimo, Iris i Marko vjenčali su se nakon osam godina veze, tijekom kojih su dobili i dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza. Iris je inače najveća podrška u karijeri svojem s14 godina mlađem suprugu Marku, a mnogi navijači Hajduka upravo su njoj pripisali zasluge za njegov povratak u splitski klub, zbog čega su je prozvali i novom kraljicom Torcide.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Sir Karl Jenkins Meghan Markle Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 +35 Meghan Markle - 3 Zanimljivosti Zbog ove fotografije neki su korisnici društvenih mreža uvjereni da je Meghan Markle ipak bila na krunidbi: ''Nisi nas prevarila!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Romani - 1 Claudia Romani - 2 Claudia Romani - 3 Claudia Romani - 4 +22 Claudia Romani - 6 Celebrity Talijanka koju su uvrstili među najseksi žene na svijetu raspametila ekipu na Instagramu seksi fotografijama u sićušnom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene