"Kralj i kraljica Hajduka"

Marko i Iris Livaja obilježili godišnjicu braka hrpom neviđenih fotografija s njihova vjenčanja!

Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 4 In Magazin: Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja - 1 In Magazin: Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 1 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 +17 Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Galerija

Iris i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka, a tim su povodom na društvenim mrežama objavili fotografije i snimke sa svojeg vjenčanja.

Prošlo je godinu dana otkako je naš reprezentativac i hajdukovac Marko Livaja odveo pred oltar svoju dugogodišnju partnericu Iris Rajčić.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Par se vjenčao crkvi svetog Stjepana u Splitu, a svadbeno slavlje održano je u istom restoranu u kojem su vjenčanje proslavili i Petar Grašo i Hana Huljić. Pjesmu za prvi ples otpjevala im je Jasna Zlokić, a za zabavu dugo u noć pobrinula se Jelena Rozga.

Iris je povodom njihove prve godišnjice braka na svojem profilu na Instagramu objavila nekoliko njihovih dosad neviđenih fotografija sa svadbe.

"Jednom davno postala sam tvoja, a ti moj", napisala je u opisu, a u svojim pričama na Instagramu ona i Marko objavili su još hrpu fotki i videa kojima su se prisjetili svojeg posebnog dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

"Predivni! Neka vas sreća prati i dalje", među prvima im je čestitala krštena kuma njihova sina, glumica Ana Gruica Uglešić. "Kralj i kraljica Hajduka", "Čarobno", "A ljepote", "Ljubav iznad svega", neki su od komentara ispod fotki, uz još hrpu čestitki povodom godišnjice.

Podsjetimo, Iris i Marko vjenčali su se nakon osam godina veze, tijekom kojih su dobili i dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza. Iris je inače najveća podrška u karijeri svojem s14 godina mlađem suprugu Marku, a mnogi navijači Hajduka upravo su njoj pripisali zasluge za njegov povratak u splitski klub, zbog čega su je prozvali i novom kraljicom Torcide.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner +13 Kendall Jenner Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene