pazio na svaki detalj

Marko Grubnić otkrio kako je uredio dom za Uskrs pa pozirao s važnom osobom, raskoši im ne nedostaje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić je na Instagramu otkrio detalje svoga doma te je skupa s Momčilom Gurovićem svima zaželio sretan Uskrs.

Naš poznati stilist Marko Grubnić na Instagramu je pokazao kako se u njegovu domu slavi Uskrs. Otkrio je detalje raskošnog uskršnjeg stola te je golemim pisanicama, kolačima i porculanskim zečevima oduševio brojne pratitelje.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić, Momčilo Gurović Čestitke se nižu Veliko slavlje kod Marka Grubnića! Priredio je raskošnu feštu uz bazen i nazdravio skupim pjenušcem: "Volim te puno, ti si vrlo poseban dečko"

"Uskrs je vrijeme zahvalnosti i svima želim blagoslovljeni dan te sretan Uskrs", napisao je uz fotke ispod kojih su mu mnogi uzvratili čestitke. Podijelio je i fotku na kojoj pozira s Momčilom Gurovićem.

"Sretan Uskrs svima! Želimo vama i vašim obiteljima ljubav, sreću, razumijevanje, nadu i blagostanje", napisao je uz fotografiju na kojoj on i Momčilo nasmiješeno poziraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Marko je ovih dana sve zaintrigirao raskošnim prstenom dijamantnog sjaja i mnogi smatraju da se ceremonija njegova vjenčanja već dogodila u strogoj tajnosti, no najpoznatiji domaći modni stilist ne želi niti povrditi niti demantirati tu vijest. Za IN Magazin je otkrio da je sretan i ispunjen te da u životu ima apsolutno sve.

"Pa mogu iskreno sada reći da imam sve u životu. Da ne znam na koju temu pričamo, ne znam što bih rekao da mi fali u životu, ja zaista imam sve. Ispunjen sam, sretan sam. Čovjek ne bi na meni rekao, ali nerijetko pričam o privatnom životu. Obično dajem jako puno medijima, objavljujem puno i na Instagramu te pokažem sve, a zapravo ne pokažem ništa", kaže te dodaje: "Prije sam govorio da nikada neću nositi prsten. I kada ću se vjenčati jednoga dana mislio sam da ću prsten nositi na lančiću ili u ladici. I tu me demantirao život te s veseljem nosim prsten", izjavio je Marko za In Magazin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene