"Bože, isti ste"

Ovo je stvarno bilo šteta propustiti jer je sličnost nevjerojatna - Mario ili Mladen?

Mario Valentić - 1 Mario Valentić - 1 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 1 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 5 TLZP: Mario Valentić kao Mladen Badovinac Mario Valentić - 7 Mario Valentić - 4 +0 Mario Valentić - 6 Galerija

Mario Valentić zabavio gledatelje i žiri showa "Tvoje lice zvuči poznato" kao Mladen Badovinac iz splitskog TBF-a.

Naš glumac i profesor kineziologije Mario Valentić u prošlotjednoj nas je emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zabavio kao Mladen Badovinac, pjevač popularne splitske grupe TBF i izveo njihov hit "Veseljko".

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Mario se u toj ulozi odlično snašao, a šminka je odradila jednako dobar posao, čak se i on sam začudio koliko nalikuje Mladenu i to podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Mogao bih ga i zamijeniti u TBF-u", napisao je Mario uz fotografiju na kojoj pozira dok traje zahtjevna transformacija.

"Bože, isti ste", "Ovo je odlično", "Vrhunski", "Moram priznat da tebi bolje stoji", "Pljunut si", "Kad kažeš o draga, o slatka slobodo, to je sve", pohvalili su ga njegovi pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

A pohvalili su ga i članovi žirija.

"Veseljko je uvijek nešto veselo. Ti si bio veseo, dao si sve od sebe, dao si duh TBF-a, bilo je puno prepoznatljivih dijelova, bacio si se u to", primijetio je Goran Navojec, a da je bilo zabavno složio se i Igor Mešin.

Indira je zaključila kako je Marija imati u showu pravi blagoslov, a objasnila je i zašto to misli.

"Hvala Bogu što mi imao našeg Marija u ovom showu. Toliko se nasmijem kad te vidim, ali se i divim jer se potpuno uneseš u svoju ulogu", poručila mu je .

Nives Celzijus priznala je kako ju je njegov nastup u potpunosti oduševio.

"Mene je oduševilo s kojim si entuzijazmom to odradio, evo ja ne znam koja žena nakon ovoga ne bi poželjela, popustila da se i ona sama razveseli", zaključila je Nives.

Mario će u večerašnjoj emisiji utjeloviti kantautoricu Alku Vuicu i pjevat će njezinu hit-pjesmu ''Ola'e''.

''Veselim se i želim dati sve od sebe i izvesti tu točku najbolje moguće u mojom okvirima, da se ja zabavljam, a onda će se i publika pred ekranima veseliti'', rekao je Mario.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 KC Osborne Celebrity Uživala u koktelima uz bazen, ali onda joj je dekolte počeo raditi probleme, a i gaćice je stalno morala popravljati

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene