Druga pobjeda

VIDEO 'Do sada smo Maria vidjeli u raznim izvedbama, no ovako nešto...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Petreković kao pobjednik desete emisije showa odabrao je udrugu Ulični suputnik, kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna.

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici. 

Pobjednički nastup pogledajte OVDJE.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

 

Mario Petreković već desetu epizodu oduševljava svojim transformacijama u showu Tvoje lice zvuči poznato, a ona u Lionela Richieja donijela mu je drugu pobjedu u showu.

Jedina djevojka u Jogurtu koja je otkrila većini javnosti Petrekovićevu nepoznatu stranu

'Bilo je zaista fantastično. Do sada smo Maria vidjeli u raznim izvedbama, no ovako nešto moćno i nježno odjedanput, i na način na koji si ovo izveo – to je zaista fenomenalno', Mario je u potpunosti skinuo i pokret i mimiku lica, osmijeh, način plesanja i pjevanja Lionela Richieja, a to mu je donijelo i najveći broj bodova na kraju emisije. Najviše me fasciniralo pjevanje jer Lionel je jedan od najboljih pjevača svijeta, a ti si to uspio savršeno obaviti. – izjavio je Tomo. Mario kao pobjednik desete emisije showa odabrao je udrugu Ulični suputnik, kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna.

Andreu Andrassy vidjeli smo u ulozi Gusttava Lime, popularnog brazilskog pjevača koji se proslavio hitom Balada. Tonči Huljić je rekao: Super si skinula, odlično zvučiš, ti si moja sljedeća muška akvizicija. Andrea je podigla publiku na noge, a i intonativno je bila super, primijetila je Sandra. Tomo se složio da je Andrea bila super, a i publika je svojom reakcijom pokazala da je prenijela tu energiju poznatog pjevača.

Jasnu Palić Picukalić smo vidjeli u ulozi pjevačice Magazina. Tonči Huljić se slušajući pjesme ''Kokolo'' prisjetio vremena kada je s ovom pjesmom nastupao, te kako je izgledao i plesao u to vrijeme. Bila si odlična. Teško ju je skinuti u vokalu. – komentirao je Huljić. Tako si lijepu energiju donijela. – komentirala je Sandra.

Vanda Winter je svojom izvedbom ''Lambade'' oduševila sve s tranformacijom u pjevačicu Kaome, a studio je donijela i dašak ljeta. Tvoje vokalne sposobnosti su puno veće no što ova pjesma zahtjeva, no ti si ostala u okvirima pjesme, a ne išla izvan toga, posvetila si cijelu izvedbu, spotu, koreografiji. – komentirao je Tomo.

Baby Dooksa vidjeli smo kao člana skupine Gipsy Kings, a Sandra je primijetila kako je Dooks do sada prošetao kroz najviše stilova, te da se uvijek najbolje snalazi tamo gdje je ritam.

Ronald Braus se ovaj put transformirao u Zvonka Bogdana. Tončiju se svidio njegov decentan nastup, a jedino što je primijetio da je Ronald mogao malo više istaknuti Zvonkov osmijeh. Ovo je bio jedan operetni nastup. To je pohvala. Zaista jedan gospodski, đentlmenski nastup, bravo!– izjavila je Sandra. I Goran se složio da je ovo bio jedan od boljih Ronaldovih nastupa. Tomo se nije složio sa Sandrom – njemu se sviđaju više nastupi koji su upravo suprotni njegovom glazbenom izričaju.

Giuliana smo vidjeli kao kopiju Josipe Lisac, a svojom izvedbom pjesme ''Magla'' izazvao je zanimljive reakcije žirija. Dobio si napokon priliku da izađeš i sebe. Napravio si pomak. Sve ti bolje stvari leže.– komentirao je Huljić. Tomo smatra da je Josipu lako karikirati no da ju nije lako baš imitirati i izvest njenu pjesmu dobro, jer je ona jedna od najboljih naših pjevačica. Jako me se dojmilo. – zaključio je Tomo. Goran je isto rekao kako je bio vrlo samozatajan i ''vrlo, vrlo Josipa''.

Minea je imitirala Jennifer Lopez, a svojom transformacijom oduševila je sve članove žirija. Goran je i ovaj put morao popipati materijal njene haljine, a imao je i same riječi hvale za izvedbu i imitaciju.

Na kraju desete emisije fotorulet je natjecateljima dodijelio nove zadatke

Lady Gagu vidjet ćemo zahvaljujući Andree, a Danijelu Martinović imitirat će Jasna. Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Lou Bega koji se proslavio pjesmom Mambo nr.5., a Vanda u Enriquea Iglesiasa. Baby Dooks morat će nam dočarati neku pjesmu od Otkasta, a Ronald će morati postati kopija Vlade Kalmbera. Minea će se transformirati u legendarnu Cher, a Mario Petreković će nas podsjetiti na neki od spotova od Maroon 5.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene