Lijepa vijest!

Našem komičaru u 50. godini stiže prinova, on i partnerica vješto su čuvali lijepu tajnu, ali sada je sve jasno kao dan!

Mario Petreković Mario Petreković Mario Poje/PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Mario Poje) Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petreković (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) +0 Mario Petreković Galerija

Mario Petreković i Aleksandra Kramberger čekaju drugo dijete što je postalo jasno nakon što su se pojavili na komemoraciji za Akija Rahimovskog u Zagrebu.

Naš poznati komičar i glumac Mario Petrekovići njegova partnerica Aleksandra Kramberger čekaju drugo dijete, što su dosad uspješno krili od javnosti.

Pogledaj i ovo Mario Petreković (Foto: Instagram) Objavio na svoj način Naš voditelj i komičar u jeku loših vijesti objavio jednu predivnu, čestitke mu pristižu sa svih strana!

No da im stiže prinova postalo je jasno nakon što su se zajedno pojavili na komemoraciji za preminulog Akija Rahimovskog u Zagrebu, gdje je Aleksandra nosila usku crnu haljinu ispod koje se ocrtavao trudnički trbuh.

Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma "Comics Sans", a otkrili su ih nježni dodiri. Ona je inače stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove poput surfanja, a Mario tada nije želio komentirati novu ljubav.

U kolovozu prošle godine na svijet je stiglo njihovo prvo dijete, kćer Marla.

"Napokon slobodna! Petak, 21.8.2020 stigao nam je najnoviji model budilice - Marla Petreković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest", napisao je tada sretni Mario u svom stilu uz objavljenu fotografiju tek rođene djevojčice.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Nekad i sad S malih ekrana ju pamtimo kao pravu zlicu, a nisu ju mimoišle ni preljubničke afere čiji su sočni detalji tek kasnije otkriveni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene