Evo i što je tamo radila!

Bivša zvijezda Jugoslavije otkrila zašto je na vrhuncu slave pobjegla u Ameriku: ''Bilo je nepodnošljivo...''

Marina Perazić - 12 Marina Perazić - 12 Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Perazić - 12 Marina Perazić - 11 Marina Perazić - 10 Marina Perazić - 9 Marina Perazić - 8 Marina Perazić - 7 Marina Perazić - 6 Marina Perazić - 5 Marina Perazić - 4 Marina Perazić - 2 +7 Marina Perazić - 1 Galerija

Marina Perazić otkrila je zašto je na vrhuncu svoje slave napustila Hrvatsku i otišla u New York, slušali smo je u grupi Denis & Denis.

Marina Perazić bila je jedna od glavnih zvijezda Jugoslavije, a svi su je upoznali u grupi Denis & Denis. Hitovi ''Program tvog kompjutera'' i ''Soba 33'' pjevuše se i danas, no u danima najveće slave Marina je napustila Hrvatsku i odselila u New York.

Tu je odluku donijela jer, kaže, bilo joj je nepodnošljivo.

''Moj odlazak u NY uslijedio je nakon 5 godina izuzetno intenzivne karijere, u trenutku kada sam se osjećala potpuno 'ispražnjenom', a prije svega, očajnom što sam potpuno izgubila svoju privatnost. Bila sam željna slobode, kretati se ulicama potpuno nezapaženo, raditi ono što želim, a ne ono što sam mislila da moram da bih održala karijeru! NY je došao kao spas, kao blagoslov za moju iscrpljenu dušu. Nisam se planirala zadržati baš tako dugo, osam i pol godina, ali sam se odmah zaljubila u taj neodoljivi grad i posvetila se sebi. Nakon završenog fakulteta, uspješne karijere i tri godine 'njujorške slobode', došlo je vrijeme za majčinstvo koje sam jedva dočekala i u kojem sam istinski uživala u svojim zrelim tridesetima'', rekla je za Scenu.

Nastupala je s Davorom Toljom, a otkrila je i zašto svoju suradnju nisu nastavili.

''Davor i ja više nismo bili na istoj valnoj duljini. Imali smo potpuno drugačije viđenje kakve bi pjesme trebali pjevati u budućnosti. On je težio nešto komercijalijem izražaju (ili zvuku?!), a ja sam željela da nastavimo biti autentični, pomalo neobični, da se ne uklapamo u neki mainstream klišej. Naši putevi su se jednostavno morali razdvojiti.''

U New York je preselila sa suprugom benda EKV Ivanom Feceom Firčijem, s kojim je dobila i dvije kćeri, Lunu i Miju. Mia se bavi dizajnom i stoji iza brenda KONObyMK, a Luna se okrenula manekenstvu, nakon što se okušala i u glazbi i sudjelovala u talent showu "Prvi glas Srbije".

Dok je živjela u Americi, pet je godina bila instruktorica zumbe, a danas tu i tamo nastupa te pjeva hitove koji su ju proslavili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Iva Jerković +25 Iva Jerković Celebrity Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene