Hoće li uspjeti?

Nije dobila transformaciju koju je željela pa odlučila uzeti stvar u svoje ruke: "Vrijeme je za sabotažu!"

Neda Parmać Neda Parmać Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Marina Orsag Marina Orsag +0 Marina Orsag (FOTO: PR) Galerija

Marina Orsag i Neda Parmać zabavljaju nas uoči početka showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem ćemo uživati u njihovim transformacijama.

U novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" jedne od natjecateljica biti će komičarka Marina Orsag i pjevačica Neda Parmać. Nedina prva transformacija biti će ona u našu legendarnu divu Terezu Kesoviju, a to se čini baš i nije svidjelo Marini koja je stvar odlučila uzeti u svoje ruke.

Pogledaj i ovo Antonija Šola - 5 "Ovo je baš bilo dobro" Našoj pjevačici ostvarila se želja zbog koje su svi vidjeli koliko je sretna i prpošna: "Konačno je nešto po mojoj volji!"

"Neda Parmać je na gljivi TLZP-a dobila Terezu. Ja sam htjela Terezu. Vrijeme je za sabotažu na najjjače!!! Hoću li uspjeti do nedjelje?" Gledajte na "Tvoje lice zvuči poznato", napisala je Marina uz video u kojem je "pokušala sabotirati" Nedu, no u tome ju je spriječio plesni koreograf Igor Barberić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Orsag (@marinaorsag) on

Neda je naposljetku saznala za Marinine namjere i poručila Marini da stvar još nije gotova.

"Imate li ideje za osvetu? Ja imam jednu", napisala je pjevačica na svom profilu na Instagramu.

Moramo priznati da su nas ovim uvodom u emisiju uspjeli dobro nasmijati pa jedva čekamo vidjeti što su nam uistinu pripremili za prvu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" koje gledamo od 8. ožujka s početkom u 20.10 sati, u programu Nove TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene