Pristižu čestitke

Stigla prinova u obitelj naših saborskih zastupnika: Marija i Nino Raspudić dobili su sina, a poznato je i kako su ga nazvali!

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić +0 Nino Raspudić Galerija

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić dobili sina, a sretnu vijest na Facebooku je podijelio liječnik i član Mosta Trpimir Goluža koji je otkrio i ime djeteta.

Supružnici i zastupnici u Hrvatskom saboru Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić dobili su sina.

Pogledaj i ovo Zlatko Hasanbegović Sreli i dobro poznatu Hrvaticu Zlatko Hasanbegović snimljen sa suprugom koja ne voli biti u centru zbivanja, a zajedno ih već dugo nismo vidjeli!

Sretnu vijest na Facebooku je podijelio liječnik i član Mosta Trpimir Goluža koji je otkrio i ime djeteta.

"Sve je dobro prošlo. Pozdrav od ponosnog oca i doktora. Dobrodošao Ilija Raspudiću, Bog te blagoslovio", napisao je Goluža uz fotografiju na kojoj pozira s Ninom, a u komentarima su se zaredale čestitke.

Marija i Nino zajedno već imaju dvogodišnju djevojčicu, dok on iz prvog braka ima još jednu kćer.

Par se upoznao u jednoj emisiji, nakon koje su zajedno krenuli u politiku, a prije toga su oboje imali uspješne akademske karijere, Marija kao docentica humanističkih znanosti, a Nino kao talijanist.

Na prošlim parlamentarnim izborima su ušli u Sabor na listi Mosta.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka i Zlatko Dalić - 1 Davorka i Zlatko Dalić - 3 Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) +3 Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity Rijedak izlazak Zlatka Dalića sa samozatajnom suprugom, vole se od srednje škole, a još izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 +9 In Magazin: Mate Bulić - 3 inMagazin Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene