Nije pobjegla paparazzima!

Trenutno najpopularnija plavuša na planetu otišla je na zasluženi odmor u našu blizinu, u moru je sa suprugom izmjenjivala nježnosti!

Margot Robbie - 12 Margot Robbie - 12 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 15 Margot Robbie - 14 Margot Robbie - 13 Margot Robbie - 11 Margot Robbie - 10 Margot Robbie - 9 Margot Robbie - 8 Margot Robbie - 7 Margot Robbie - 6 Margot Robbie - 5 +19 Margot Robbie - 4 Galerija

Nakon višetjedne medijske pažnje koju je dobivala, Margot Robbie konačno je našla vremena za odmor te je uživala u kupanju sa suprugom Tomom Ackerleyjem u Grčkoj.

Glumica koja je utjelovila popularnu lutku Barbie konačno je uhvatila vremena za odmor i to na kraju ovogodišnjeg ljeta. Slavna Margot Robbie na ljetovanje je otputovala u Grčku, ali tamo nije uspjela izbjeći paparazze koji su fotografirali nju i supruga Toma Ackerleyja u moru.

Margot je oduševila vitkom linijom u jednodijelnom kupaćem kostimu bež boje, a njen partner bio je u šarenim svijetlim kupaćim hlačicama.

Glumica je s dečkom ronila i hladila se u moru, a izmijenili su i nekoliko zagrljala. Potom je izašla na obalu i u hladu se omotala ručnikom kako bi se osušila.

Lijepa plavuša koja je muškarcima diljem svijeta slaba točka u braku je s Tomom još od 2016. godine. Iako je njegova supruga trenutno najslavnija žena na planeti, par se rijetko skupa pojavljuje u javnosti i vješto čuva svoju privatnost.

Upoznali su se na snimanju filma ''Suite Francaise", a nakon toga su zajedno osnovali i producentsku tvrtku LuckyChap Entertainment.

Podsjetimo, Margot je ove godine stekla ogromnu popularnost nakon što je glumila glavnu ulogu u filmu Barbie, a prije toga ostvarila je nekoliko vrlo uspješnih uloga i to uz bok najvećih holivudskih faca, Leonarda DiCaprija i Brada Pitta.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 1 Tara Thaller +29 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Naša popularna glumica potvrdila je višetjedna šuškanja u vezi s mentorom iz hit-showa: ''Osjećaji su prejaki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene