Bome...

Je li ovo najljepše izdanje slavne plavuše dosad? U pripijenoj opravici posebno je istaknula jedan atribut!

Margot Robbie - 11 Margot Robbie - 11 Afp 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 4 Margot Robbie - 5 Margot Robbie - 6 Margot Robbie - 7 Margot Robbie - 8 Margot Robbie - 9 Margot Robbie - 10 +8 Margot Robbie Galerija

Margot Robbie ukrala je svu pozornost na 13. dodjeli Governors Awards u Los Angelesu.

Australska glumica Margot Robbie pobrinula se da na svečanoj ceremoniji u Los Angelesu sve oči budu usmjerene upravo prema njoj.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

Odjenula je smaragdnu satensku haljinu na jedno rame, te pripijenu skroz uz tijelo. Također, haljina je sadržavala veliki otvor na sredini te je tako naglasila njezine trbušne mišiće.

No, još jedna stvar je posebno privukla pozornost, a to je modni dodatak koji je glumica očito namjerno izostavila. Riječ je o grudnjaku kojeg nije imala, pa su joj se tako ocrtale bradavice koje su upale u prvi plan.

Margot je cijeli stajling začinila kompletom zlatnih narukvica i visećim naušnicama u istom tonu. Na usnama joj je do izražaja dolazio bež ruž koji se idealno uklopio u cijeli izgled.

Pred paparazzima je pozirala u dobrom raspoloženju i s osmijehom na licu. 

Slavna glumica došla je na promociju novog filma "Babylon" u kojem glumi s kolegom Bradom Pittom.

Film je napravljen tako da spoji izmišljene likove s likovima iz stvarnog života.

Inače, Margot u svemu ima veliku podršku supruga Toma s kojim se vjenčala 2016. godine i danas su jedan od it holivudskih parova. Upoznali su se na snimanju filma Suite Francaise", a nakon toga su zajedno osnovali i producentsku tvrtku LuckyChap Entertainment koja je zaslužna i za stvaranje filma "I, Tonya" nominiranog za Oscara.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 8 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 +29 Severina - 5 Celebrity Seve izazvala pomutnju zbog zgodnog muškarca s kojim se vozila po pustinji: ''A di ga nađe, ovaj ti je top!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica pozirala je u prozirnoj haljini s dubokim prorezom: ''Ova slika govori milijun riječi!"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene