Wow!

Holivudsku miljenicu mnogi nisu prepoznali u ovakvom izdanju, seksi je čak i kada se maskira

Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Getty Images) +0 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Galerija

Margot Robbie ove je godine u Noći vještica odlučila biti Geri Halliwell i čini se da s time nije pogriješila.

Upravo je filmski lik Harley Quinn koju je utjelovila slavna glumica Margot Robbie u filmu "Suicide Squad", najpopularniji lik za maskiranje povodom Noći vještica već posljednjih nekoliko godina, no to nije i njezin izbor.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

30-godišnja australska glumica je ove godine odlučila "začiniti" svoj kostim, a inspiraciju je potražila u jednoj od najpopularnijih ženskih glazbenih grupa Spice Girls koje su žarile i palile svjetskom glazbenom scenom 90-ih godina. Margot se tako maskiraka u Ginger Spice iliti Geri Halliwell, a njezina je maska bila tako dobra da ju mnogi na prvi pogled nisu uspjeli prepoznati.

"Spice Up Your Life", napisala jeMargot uz opis fotografije na kojoj pozira u minijaturnoj haljini s motivom britanske zastave i crvenim lakiranim čizmama s platformama koje su obilježile modnu eru 90-ih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbie) on

Zvijezda filmova "Vuk s Wall Streeta" i "Bilo jednom u Hollywoodu" u jednom je intervjuu za W Magazine izjavila da se obično u Noći vještica voli maskirati u suprotni spol, pa je tako jedne godine bila Jason iz horor filma "Petak 13." i James Franco iz "Spring Breakersa".

"Svaku Noć vještica se odjenem kao frajer jer mi je to najzabavnije", no s godinama je očito promijenila mišljenje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene