Tako joj je najljepše

Lijepa kći slavne glumice u javnost tek povremeno izlazi, a sada je snimljena u šetnji u koju se otputila bez jednog detalja

Margaret Qualley Margaret Qualley Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Margaret Qualley - 2 Margaret Qualley - 1 Margaret Qualley - 3 Margaret Qualley (Foto: Getty Images) Margaret Qualley (Foto: Getty Images) Margaret Qualley i Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Margaret Qualley i Andie MacDowell (Foto: Getty Images) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Margaret Qualley (Foto: Getty Images) +9 Margaret Qualley (Foto: Getty) Galerija

Margaret Qualley snimljena je u šetnji ulicama Los Angelesa, a jedan je odjevni predmet za tu priliku odlučila preskočiti.

Američka glumica i kći slavne Andie MacDowell, Margaret Qualley snimljna je u totalno opuštenom izdanju i šetnji u koju se otputila bez grudnjaka, a što se jasno vidjelo ispod bijele majice koju je nosila.

Margaret koja će uskoro proslaviti 29. rođendan nedavno se udala, točnije 19. kolovoza i to za osmerostrukog dobitnika Grammyja Jacka Antonoffa, u njegovom rodnom New Jerseyju nakon 15 mjeseci zaruka i dvije godine veze.

"Jako sam sretna što sam pronašla svoju osobu, i to pravu. Odlično je. To je najbolji osjećaj na svijetu. Tako sam uzbuđena i tako opuštena odjednom," rekla je Margaret za Harper's Bazaar.

Prije su je povezivali s 42-godišnjim redateljem Caryjem Fukunagom, bila je i u vezi s 24-godišnjim glumcem Natom Wolffom i komičarem Peteom Davidsonom.

Margaret je krenula glumačkim stopama svoje majke Andie, a zapažene uloge odigrala je u filmovima "Bilo jednom u Hollywoodu", "Sanctuary", "Dobri momci", "Stars at Noon" i serijama "Sluškinja" te "Preostali".

Osim Margaret Andie ima još i sina Justina te kći Rainey koje je dobila u braku s Paulom Qualleyem od kojeg se razvela 1999. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 14 Margot Robbie - 13 +25 Margot Robbie - 11 Celebrity Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 1 +19 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene