Čestitamo!

Odabrao je Hrvatsku: Popularni pjevač i pobjednik Eurosonga vjenčao se na viškoj utvrdi

Mans Zelmerlow i Ciara Janson (Foto: Instagram) Mans Zelmerlow i Ciara Janson (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mans Zelmerlow i Ciara Janson (Foto: Instagram) Mans Zelmerlow i Ciara Janson (Foto: Instagram) +0 Mans Zelmerlow i Ciara Janson (Foto: Instagram) Galerija

Mans Zelmerlow i Ciara Janson vjenčali su se na Visu.

Slavni švedski pjevač i televizijski voditelj Mans Zelmerlow, kojeg znamo i kao pobjednika 60. Eurosonga, odlučio je svoje sudbonosno da izreći u Hrvatskoj i ovdje doživjeti naljepši dan u životu.

Pogledaj i ovo Joost Klein - 1 predstavljat će nizozemsku Svi pričaju o ovoj pjesmi koja je zapalila internet i oduševila fanove Eurosonga: "To je umjetničko djelo, a broj pregleda je bolestan..."

33-godišnji Mans i njegova zaručnica, 32-godišnja glumica Ciara Janson već nekoliko dana borave u Hrvatskoj, između ostalog i na Hvaru, a jučer su u predvečernjim satima stigli na otok Vis u društvu prijatelja i obitelji gdje su ih pri dolasku snimili reporteri.

Par se vjenčao na zidinama Utvrde sv. Juraja, a fotografije s ceremonije objavila je njihova prijateljica Carola Häggkvist na profilu na Instagramu, a vijest su prenijeli brojni švedski mediji

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

"Dopustite da cijelom svijetu predstavim gospodina i gospođu Zelmerlöv", napisala je uz video s vjenčanja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Društvo se uoči vjenčanja zabavljalo na palubi broda, a buduća je mladenka u jednoj prilici pozirala s veom na glavi, odjevena samo u jednodijelni kupaći kostim. 

Mans je prije nekoliko dana na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s prijateljem i pritom pokazao isklesano tijelo te poželio svojim obožavateljima dobro jutro Hrvatskoj, dok je Ciara objavila fotografije s Hvara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara Janson (@ciarajanson) on

Mans je na Eurosongu pobjedio 2015. godine s pop-baladom "Heroes" osvojivši 365 glasova gledatelja i žirija. Osim po nastupu i pobjedi ostao je zapamćen i po  homofobičnim izjavama kako homoseksualne osobe ne bi trebale imati imati djecu, što su mu brojni obožavatelji, mahom članovi LGBT zajednice ipak na kraju oprostili ali tek nakon što se ispričao. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Profimedia) +4 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Novi imidž, nova kriza: U obitelji bivše pop zvijezde ovih se dana odvija drama, ima i prijava za nasilje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene