izgleda puno mlađe

Slavna manekenka proslavila 55. rođendan seksi fotkom u minijaturnom bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paulina Porizkova je imala tešku prošlu godinu jer joj je umro muž s kojim je bila 30 godina u braku.

Svjetski poznata manekenka Paulina Porizkova često dijeli golišave fotografije kojima dokazuje da stari sa stilom.

Pogledaj i ovo showbuzz imala je dobar povod U 80-ima je vladala modnom pistom, a sad u 56. godini skinula se do kraja uz prigodnu poruku

Naime, Paulina je u četvrtak proslavila svoj 55. rođendan objavivši fotografiju u minijaturnom, zlatnom bikiniju. Riječ je o slici za koju je pozirala prije mjesec dana na odmoru Kostariki. 

Manekenka, koja je rođena u nekadašnjoj Čehoslovačkoj, istaknula je da joj ne sviđa uvijek kako izgleda, no da se na svoj specijalni dan želi osjećati lijepo. Iako se proslavila ranih 80-ih, kaže da nije uvijek cijenila svoju ljepotu. 

"Gledam stare fotografije i počinjem shvaćati kakva sam bila. Beskonačno sam zahvalna za sve darove koje mi je život pružio. Bilo ih je puno. Karantena je dobar trenutak da sve to analiziram", napisala je. 

Obožavatelje je njezina objava oduševila. "Kako si zadržala takvu liniju?", "Fantastična si na sve moguće načine. Nastavi širiti tu sjajnu energiju", "Divno si to napisala", "Provedi svoj posebni dan u tom bikiniju", "Prava si ljepotica", "Izgledaš duplo mlađe", komentirali su.

Inače, Paulina, koja ima američko i švedsko državljanstvo, je u karanteni sa sinovima Jonathanom (26) i Oliverom (21) te psom Ludwigom i mačkom Oskarom. 

Manekenka je dobila sinove s frontmenom grupe The Cars Rickom Ocasekom koji je preminuo u 75. godini u rujnu prošle godine. Par je prije njegove smrti prolazio kroz brakorazvodnu parnicu, no živjeli su skupa u New Yorku gdje je pronašla njegovo beživotno tijelo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TBT. Less than two months ago, the world was still a familiar place. And I was basking in its best incarnation, here in Costa Rica. 💕 Humor me, if you will, today. I’m now 55, and I have gone through half a lifetime only liking the way I look in retrospect. I look at old photos and realize how good I had it. So today, I am looking at myself, (in an admittedly flattering photo) and think, “ hey, I m a good 55 year old! ” I will feel pretty today. And endlessly grateful for all the gifts life has bestowed on me thus far. They’ve been many. Quarantine is a great time to sift through them all. Hermosahills.com #costarica🇨🇷 #costarica #villaneruda #hermosahills #sofuckinggrateful #betweenjloandbettywhite #puravida #santateresa #santateresacostarica #shamelessvacationing #flattenthecurve

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) on

Preminuo je od kardiovaskularne bolesti, a isključio ju je iz oporuke tvrdeći da ga je napustila nakon 30 godina braka. No budući da se nisu razveli, prema zakonu države New York ima pravo na određeni dio njegove imovine koja se procjenjuje na 80 milijuna dolara. 

Paulina je nekoliko objava na društvenim mrežama posvetila Ricku pokazavši da još tuguje za njih. 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene