na sigurnoj distanci

Đokovićeva majka na sinovu vjenčanju držala se podalje od snahe, a već se dugo vremena šuška da je ne podnosi!

Dijana Đoković - 4 Dijana Đoković - 4 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Đoković - 1 Dijana Đoković - 2 Dijana Đoković - 3 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Đokovića - 1 Vjenčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov - 2 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 3 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa - 2 Novak Đoković na vjenčanju brata Đorđa Đokovića - 4 +0 Dijana Đoković - 4 Galerija

Dijana Đoković na vjenčanju sina Đorđa nije stajala pored Novaka i njegove supruge Jelene, a navodno sa snahom nije u dobrom odnosu.

Obitelj Đoković okupila se na vjenčanju Novakova najmlađeg brata Đorđa koji je oženio voditeljicu Sašku Veselinov.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

Ponosna majka Dijana Đoković na vjenčanju je zablistala u elegantnom zdanju, a svojim ponašanjem tijekom obreda u crkvi svetog Marka u Beogradu ponovno je potaknula glasine o lošem odnosu sa snahom Jelenom.

Dijana u crkvi nije stajala pored Jelene i Novaka, a i dok su se fotografirali ispred crkve držala je sigurnu distancu.

O lošem odnosu Novakove majke i supruge srpski mediji raspisali su se početkom godine, kada je Đoković doživljavao dramu u Australiji jer se nije cijepio protiv koronavirusa.

Njegova majka Dijana tada je sa suprugom Srđanom i sinom Đorđom protestirala ispred beogradske Narodne Skupštine, održavala konferencije i davala intervjue za australske medije, otvoreno optužujući tamošnje vlasti za maltretiranje njezina sina.

Jelena se oko svega oglasila samo jednom na svojem Instagramu gdje se pomno odabranim riječima distancirala od izjava i istupa Novakove majke i ostatka obitelji.

Đokovićeva majka je, prema pisanju srpskih medija, nezadovoljna izborom svojeg sina još od početka njegove veze s Jelenom i to zato jer je Novak zbog nje postao vegan i okrenuo se duhovnom životu, a navodno je i ostatak njegove obitelji doživljava kao odmetnicu.

Podsjetimo, Novak i Jelena u braku su od 2014. godine i zajedno imaju dvoje djece, sedmogodišnjeg sina Stefana i četverogodišnju kćer Taru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 4 +25 Ivana Mišerić - 4 Celebrity Nives Celzijus i Ivana Mišerić objavile video u kojem se nježno ljube, baš su se prepustile jedna drugoj!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene