tužne vijesti

Prije 11 godina ostao bez voljene supruge, a glumca je dan uoči rođendana pogodila još jedna tragedija

Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Getty Images) +0 Liam Neeson (Foto: Getty Images) Galerija

Majka Liama Neesona preminula je dan uoči njegovog rođendana, a prije 11 godina slavni je glumac ostao bez supruge Natache Richardson.

Majka holivudskog glumca Liama Neesona, Katherine Neeson, preminula je u subotu, samo dan prije njegovog 67. rođendana. Vijest o njezinoj smrti objavljena je tijekom mise u Ballymeni u Sjevernoj Irskoj, javlja Mirror.

Pogledaj i ovo Liam Neeson (Foto: Getty Images) Bol ne prolazi Doživio je jednu od najvećih boli koju zaljubljeni muškarac može doživjeti: ''Pričam joj često na grobu...''

Neeson je prije 11 godina par mjeseci uoči rođendana proživio još jednu veliku tragediju. Njegova supruga Natasha Richardson poginula je u skijaškoj nesreći. Imala je tek 45 godina.

Richardson je svojedobno bila jedna od najcjenjenijih engleskih glumica, a u supruga Liama Neesona zaljubila se upravo na setu. Par je u braku dobio dva sina, Micheala i Daniela, koji su u trenutku majčine smrti imali 12 i 13 godina. Glumica je pala i udarila glavom dok je skijala s instruktorom u Quebecu, a iako je odbila otići u bolnicu preminula je od posljedice hematoma u ožujku 2009. godine.

Liam Neeson se nakon njezine smrti posvetio poslu, a glumio je u više od 40 filmova. Tek je pet godina kasnije progovorio o Natashinoj smrti. "Pričao sam s njom nakon nesreće i samo mi je rekla da se spotaknula na snijegu", rekao je glumac.

Priznao je u emotivnom intervjuu kako mu svakoga dana nedostaje. Neeson kaže da su bili najbolji prijatelji te da su im životi krenuli na bolje nakon što su se vjenčali, no u svemu ih je zaustavila strašna tragedija.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Domaćoj ljepotici plava kosa je zaštitni znak, a evo kako je izgledala na početku karijere

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene