sve je ljepša

Domaćoj ljepotici plava kosa je zaštitni znak, a evo kako je izgledala na početku karijere

Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Galerija

Omiljena voditeljica Ivana Mišerić sudjelovala je i u četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" 2017. godine, a danas izgleda bolje nego ikad.

Poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić jedan je od najpopularnijih glasova u Hrvatskoj, a ova lijepa plavuša karijeru je pak započela na televiziji i to prije čak 15 godina.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

Za novinarstvo se počela zanimati još kao djevojčica, a nakon radijske audicije 2005. godine završila je kao TV voditeljica. Strast prema radiju ipak je prevagnuo te je nakon brojnih emisija stasala u najtraženije ime hrvatskog radijskog etera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bok.

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Omiljena voditeljica sudjelovala je i u četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" 2017. godine, a danas izgleda bolje nego ikad. Od samih početaka karijere Ivanu pamtimo po njezinoj dugoj kosi i prekrasnim plavim očima, a iz dana u dan baza njezinih fanova raste.

Ivana na Instagramu ima preko 68 tisuća vjernih pratitelja s kojima redovito dijeli detalje iz svog privatnog i poslovnog života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene