"Uvijek predivna!"

Maja Šuput prekrila bujne grudi s tek dva komadića tkanine, u ovako raskošnom outfitu već je dugo nismo vidjeli!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput zapjevala je na jednom događanju u Opatiji, a za nastup je odabrala poluprozirnu haljinu o kojoj će se još dugo pričati.

Maja Šuput održala je još jedan koncert za pamćenje u nizu u Opatiji, a na njemu se pojavila u glamuroznom izdanju o kojem će se još dugo pričati, posebice zbog jednog detalja.

43-godišnja Maja za tu je prigodu odabrala raskošnu crnu haljinu s prozirnim prednjim dijelom, dok su joj bujne grudi prekrila tek dva komadića tkanine, a na glavi je nosila predimenzionirani bijeli ukras.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Predivna uvijek", zaključila je jedna od Majinih pratiteljica.

Maja je uoči vikenda pokazala i kako je izgledao njezin rastanak od sina Blooma prije jednog od nastupa, a u pomoć joj je priskočila njezina mama Danica.

"Megavikend je već počeo... Večeras gas na najjače u bajnoj Opatiji", napisala je uz fotografije koje je objavila u četvrtak navečer, na kojima pozira u elegantnoj crvenoj haljini s velikim otvorom na leđima.

Prije toga je u pričama na Instagramu otkrila da je s njom u Opatiju stigao i sinčić Bloom, a objavila je njegovu snimku na kojoj se zabavlja u hotelskoj sobi.

Zatim je pokazala i kako izgledaju njihovi rastanci.

"Selfie prije spavanja. Mama ide raditi..." napisala je uz preslatku fotografiju sa sinom, a otkrila je i da joj je u pomoć priskočila njezina mama, odnosno Bloomova baka Danica.

"Jedna i jedina baka", poručila je uz fotku svoje zgodne mame.

Maja nam se uskoro opet vraća na male ekrane pa ćemo ju gledati kao članicu žirija u jubilarnoj 10. sezoni showa Supertalent, koji počinje 24. rujna.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Minty - 6 Emil Minty - 2 Emil Minty - 7 Emil Minty - 5 +4 Emil Minty - 4 Nekad i sad Sve nas je osvojio kao divlji dječak s bumerangom u kultnom filmu, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 +26 Salma Hayek - 5 Celebrity Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene