Kao Barbie lutka!

Luda frizura Maje Šuput zasigurno će podijeliti mišljenja jer s ovoliko kose definitivno nije lako paradirati!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Screenshot/Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Bianca i Roman Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 2 Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 5 +0 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput zablistala je u drugoj emisiji nove sezone showa "Supertalent", a posebno se isticala njezina bujna frizura.

Nakon što je u prvoj emisiji showa "Supertalent" sve iznenadila raskošnim ukrasom od perja koji je nosila u kosi, Maja Šuput se pobrinula da i u drugoj emisiji ostavi sve bez teksta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Ovog puta u prvom se planu našla njezina bujna frizura, točnije predimenzionirani natapirani rep, koji djeluje kao frizura koja zahtjeva dosta truda, ali i sjedenja.

Maja je s takvim imdižem neodoljivo podsjećala na Barbie lutku, a sigurni smo da će mnogima poslužiti i kao inspiracija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uz Maju u žiriju showa gledamo i opernu pjevačicu Martinu Tomčić, glumca Janka Popovića Volarića te stručnjaka za uspješnu komunikaciju i profesionalni plesač Davor Bilman.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Bianca i Roman Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 2 Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šarčević - 5 +0 Maja Šuput - 2 Galerija

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Martina Tomčić Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +10 Oleg Tatarynov Celebrity Kad vidite mišićavog Ukrajinca, bit će vam jasno zašto je Maja zinula, ali potpuno se raspametila tek kad se predstavio, evo i zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene