Čista dobrota

Majino veliko srce na djelu, i ona podržava rad Zaklade Ana Rukavina: Poslušajte poruku naše pjevačice!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Poslušajte poruku Maje Šuput i donirajte Zakladi Ana Rukavina!

Maja Šuput jedna je od mnogih slavnih osoba s hrvatske estrade koja podržava rad Zaklade Ana Rukavina, a odazvala se i na poziv da zapjeva na humanitarnom koncertu "Želim život" kojim se prikupljaju sredstva za unaprijeđenje hrvatske hematologije.  

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, Marija Rukavina i Frano Ridjan emotivan govor Majka nikad prežaljene Ane Rukavine rasplakala tisuće ljudi, njene riječi sve su dirnule: "Miješaju mi se osjećaji, tuga i velika radost"

Osim što je odlučila svojom svirkom i pjevanjem zabaviti tisuće građana okupljenih na Trgu bana Josipa Jelačića koji slave život u ime onih koji to ne mogu, Maja je poslala svim građanima Hrvatske i dirljivu poruku koju bi baš svatko trebao poslušati. 

"Nadam se da ste sa nama i da ste svi pri telefonima! Molim vas nazovite odmah i pomozite Zakladi Ana Rukavina", poručila je vesela Maja koja je jedva dočekala da istrči na pozornicu i svoju pozitivu podijeli s drugima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene