Spavala sat i pol

Htjeli ste vidjeti kako Maja Šuput izgleda bez filtera? Napokon imamo fotku!

Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) Maja Šuput +0 Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput prošle je subote pjevala u Dubrovniku, a večeras sjedi na mjestu žirija u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta.

Još nas dijeli malo do početka druge polufinalne emisije popularnog showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Supertalent - 4 ususret finalu na badnjak Žiri Supertalenta otkrio ima li svoje favorite za pobjedu: ''U mojoj glavi da, ali tko će pobijediti ovisi isključivo o našim gledateljima!''

Kandidati održavaju zadnje probe, Mia Kovačić zagrijava backstage, a članica žirija Maja Šuput čini sve kako bi zablistala punim sjajem kao i svaki put dosad.

Ipak, na Instagramu je propćila obožavateljima kako sinoć nije previše spavala, jer je odrađivala nastup te kako pokušava doći k sebi.

Ipak, uz nju je njen provjereno dobar frizersko-šminkerski tim, ali i kava, a kako izgledaju pripreme u njezinoj garderobi, Maja je pokazala sama.

"Evo da i jednom stavim #nofilter spika sliku. Situacija backstage, počeli s frizurom dok mi lice upija nešto zdravo s maske. Spavala sam sat i pol pa je jedina opcija mog duševnog izliječenja puno kave koju nosim na snimanja sa sobom", poručila je Maja bez straha što fotka ne izgleda glamurozno kako to možda javnist zamišlja.

No to je tako kada je raspored pretrpan, a za oko nam je zapala perika u desnom donjem kutu, pa moramo priznati kako jedva čekamo vidjeti Maju večeras, kao i ostale članove žirija - Martinu, Davora i Janka pred kojima nije nimalo lak zadatak, a to je odabrati tko prolazi dalje u finale. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene