Sve zbog modnog detalja!

Šuput se pohvalila izletom na poseban hrvatski otočić pa objavila šaljivu usporedbu svog supruga s bivšim političarom!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 7 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 +20 Maja Šuput - Bloom - 2 Galerija

Maja Šuput na svojim se društvenim mrežama pohvalila kako su ona i suprug Nenad Tatarinov Blooma odveli na Brijune, evo što su sve tamo radili.

Naša pjevačica Maja Šuput na svojim se društvenim mrežama pohvalila kako su ona i suprug Nenad Tatarinov sinčića Blooma odveli na poseban otok u Hrvatskoj.

Tročlana obitelj otputovala je na Brijune, a tamo su posjetili i razne divlje životinje koje se već godinama nalaze na tom otoku.

Maja je tako podijelila i Bloomov prvi susret sa slonom i zebrama, a nekoliko fotografija objavila je i na svom Instagramu.

''Čarobni Brijuni danas'', dodala je u opis.

Pokazala je kako je Bloom hranio slona Lanku te mazio zebre, a nakon ture po otoku sjeli su i u luksuzni restoran te uživali u posebnim specijalitetima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U jednoj priči Maja se našalila i na račun svog supruga koji je na Brijune odjenuo bijele hlače, košulju te šešir, a dok je sjedio u restoranu Šuput ga je fotografirala pa dodala opis: ''Tito''.

Proteklih tjedana Maja s obitelji uživa u Istri, a vikend su proveli uživajući u susjednoj državi Italiji, u gradu Trstu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Mikić - 2 Marija Mikić - 1 Marija Mikić - 4 Marija Mikić - 2 +26 Marija Mikić - 1 Celebrity Udala se srpska pjevačica koja je s našom Mineom obradila stari hit, svoju sreću s partnerom dugo je čekala, a onda su sve šokirali neočekivanim vijestima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 3 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 4 +27 Ecija i Goran Belošević - 6 Celebrity Ecija Ivušić nasmijala je pratitelje urnebesnom fotkom sa svojim suprugom: ''Nego, u kojem je on mjesecu?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene