"Ljepotica!"

Našu pjevačicu zbog novog detalja na njoj nije lako prepoznati na prvu, ali promjenu je zasjenio badić s velikim otvorom na dekolteu!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput - 2 +20 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput pozirala u badiću s izrezom na dekolteu, ali i dugačkom plavom perikom s kakvom ju nismo dugo vidjeli.

Maja Šuput počastila je svoje obožavatelje još jednom ljetnom fotografijom, a zbog jednog detalja nisu je svi odmah uspjeli prepoznati.

Maja je pozirala pokraj bazena u crnom jednodjelnom badiću s velikim izrezom na dekolteu, dok je na glavi imala dugačku periku, a pogled je sakrila iza tamnih naočala i šilterice pa ju takvu zakamufliranu nije bilo lako raspoznati.

"Oblačno", napisala je kratko uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ljepotica", "O moj Bože", "Nadam se da se zabavljaš", komentirali su njezini pratitelji.

Maja je proteklih nekoliko dana uživala u Istri, odakle se uputila u susjednu nam Italiju te se pohvalila kako s obitelji uživa u Trstu. 

Podijelila je tako niz videa u kojima se šetaju ulicama grada, a zatim je pokazala kako je Blooma privukla ulična glazba pa je odlučio zaplesati. U jednom trenutku pridružila mu se i sama Maja. Dok je Nenad snimao njih dvoje kako plešu, Bloom je na trenutak zastao i kao hipnotiziran pomno pratio dvoje svirača na ulici.

Pratitelji su im u komentarima uputili mnoštvo komplimenata, a svoje oduševljenje ipak su uputili preslatkom Bloomu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +22 Ana Gruica i Boran Uglešić Celebrity Vruće fotke jedne od najseksi Splićanki komentirao je i njezin muž, a potrudio se i da mu svi zavide!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić Marko Babić Marko Babić +12 Marko Babić Celebrity Obitelj našeg influencera čija je priča rasplakala cijelu Hrvatsku uputila apel koji slama srca: "Marko nije dobro, ajmo svi skupa da se čuda dogode!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene