neopisiva sreća

Maja Šuput podijelila intiman trenutak iz svog doma: Rijetko koga nije raznježila

Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 5 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov su presretni dok iščekuju dolazak svog prvog djeteta.

Maja Šuput ne skriva koliko ona i suprug Nenad Tatarinov uživaju u iščekivanju njihovog prvog djeteta, a prizorima njihove sreće često raznježi brojne obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" je uspjela u tome i ovog puta. Naime, Maja je objavila fotografiju na Instagram storyju na kojoj njezin trudnički trbuh ljubi suprug Nenad. 

"Tatica", napisala je Šuput pokraj slike. Inače, pjevačica je nedavno otkrila kako je mužu priopćila sretne vijesti da je beba na putu. Na Instagramu je podijelila fotografiju koja je snimljena u srpnju, a na kojoj je ispod bijele majice crvenim ružem na trbuhu napisala "beba".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Dan koji nam je promjenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti "rec" kad je ušao, iako sam mobitel postavila na pravo mjesto... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka rec BEBA???? I počeo plakat. Onda smo se malo plakali u duetu", napisala je pjevačica i voditeljica u opisu fotografije.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 6 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra +0 Lana Klingor Mihić - 8 Celebrity Nakon 13 godina skrivanja od javnosti javila se Kasandra: Evo što je poručila Lani Klingor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene