Sve je iznenadila

Šuput u badiću neobičnog kroja i s dekolteom u prvom planu otkrila veliku tajnu, dosad je to vješto skrivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je novom fotografijom u badiću najavila vlastitu kolekciju istih koju bi trebala lansirati ovog ljeta.

Maja Šuput je u posljednjih nekoliko dana pokazala zavidnu kolekciju badića, i to na fotografijama koje objavljuje s odmora u Dubaiju u kojem je krajem prošle godine uživala sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

A čini se da je Majina ljubav prema badićima prerasla u nešto više pa je tako najnovijom objavom na Instagramu najavila veliku vijest, pozirajući u modelu koji je u pravi plan izbacio njezine grudi.

"I dalje su mi kupaći kostimi opsesija. Pssssst. Otkrit ću vam malu tajnu, ovo ljeto dolazi Majushka beachwear", napisala je Maja uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezine obožavateljice kao da su tu vijest jedva dočekale i priznale kako ih je jako razveselila.

"Jedva čekam da vidim što si nam pripremila", "Sedmi mjesec trudnoće, a tako lijepo izgledaš", "Super ideja", "I ja obožavam kostime, čekamo", "Ovo je pravi pogled na tebe", "Ovaj ti stoji kao saliven", "Jedva čekam", poručile su joj u komentarima.

Maja je ovih dana progovorila o svojim željama kako bi nazvala sina, a priznala je da bi mu najviše voljela dati neko strano i moćno ime, nakon čega su joj i obožavatelji počeli slati svoje prijedloge putem društvenih mreža. Hoće li kojeg uvažiti ili ne, saznat ćemo najkasnije za dva mjeseca kada bi maleni trebao doći na svijet. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Noel Gallagher (Foto: Getty) +0 Noel Gallagher (Foto: Getty) Celebrity Tek joj je 20 godina, a već niže golišave fotke na Instagramu, što će reći slavni tata na to?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene