Željna pažnje?

Tek joj je 20 godina, a već niže golišave fotke na Instagramu, što će reći slavni tata na to?

Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Noel Gallagher (Foto: Getty) +0 Noel Gallagher (Foto: Getty) Galerija

Anais Gallagher, poznata i kao kćer slavnog rokera Noela Gallaghera na Instagramu je objavila novu fotografiju na kojoj pozira samo u grudnjaku.

Anais Gallagher kći je slavnog britanskog rokera Noela Gallaghera i njegove bivše supuge Meg Mathews, koja čini se traži svoje mjesto na zvjezdanom nebu i to na svom profilu na Instagramu.

Iako joj je samo 20 godna Anais je pokazala da ne bira sredstva da bude zapažena i kako bi se njezino ime našlo u medijima, pa je tako među posljednjima objavila fotografiju na kojoj pozira samo u bijelom grudnjaku, što joj nije prva provokativna i razgolićena fotografija na društvenim mrežama. Naime, u nekoliko navrata je podijelila one na kojima pozira u seksepilnom čipkastom rublju, a njezinih 200 tisuća obožavatelja nema ništa protiv toga.

"Ja i moj zgodni nos", napisala je Anais uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anaïs Gallagher (@gallagher_anais)

Krajem prošle godine odlučila je napustiti užurbani londonski život pa se preselila u mirniji Dorset sa svojim dečkom Juliusom Robertsom s kojim je u vezi nekoliko mjeseci.

Anais je nedavno progovorila i svom odrastanju uz slavnog oca i i ujaka i njihovu grupu Oasis.

"Ljudi očekuju da su moja sjećanja na Oasis jednako luda kao njihova. Ali ja sam rođena gledajući svog oca na pozornici, tako da meni to nije bilo ništa posebno. Prije sam bila nesvjesna svega toga, tek sam se nedavno počela osjećati jako emocionalno kada bi gledala njihove nastupe", otkrila je.

Osim Anais, Noel ima 13-godišnjeg sina Donovana i 10-godišnjeg Sonnyja koje je dobio sa suprugom Sarom MacDonalds kojom se vjenčao nakon razvoda s Anaisinom majkom Meg.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene