povratak na pozornicu

Šuput jedva čeka sljedeći tjedan: "Muškarcima oblače haljine i štikle pa nije čudno da je voditeljica trudna"

Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić +0 In Magazin: Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput i Frano Ridjan vodit će i novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a pjevačica je istaknula da jedva čeka 25. travnja i početak omiljenog showa.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s kolegom iz showa "Tvoje lice zvuči poznato", Franom Ridjanom, te je istaknula kako s velikim uzbuđenjem čeka nedjelju 25. travnja i početak nove sezone omiljenog showa.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

"U showu u kojem ženama lijepe brkove i bradu, a muškarcima oblače haljine i štikle, nije neobično da je voditeljica super trudna. Budite s nama u All Stars sezoni, sa već poznatim kandidatima i žirijem a što se voditelja tiče, ove sezone imamo Blooma kao pojačanje pa nas je službeno troje", napisala je Maja u opisu fotke.

"Jedva čekam", "Ajmo", "Najbolja zabavna emisija", samo su neki od komentara na njezinu fotku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvuči će svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve. Show "Tvoje lice zvuči poznato" vraća se na Novu TV u nedjelju 25. travnja!

Maja Šuput i Frano Ridjan iz emisije u emisiju će nas voditi kroz glazbeni i stilski vremeplov, a Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin ponovno će zasjesti u stolice žirija.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) +2 Janet i La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Nekad i sad Lice koje je uništila operacijama skriva iza velikih naočala i šešira, njena pojava danas je pomalo uznemirujuća

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene