Jednostavno presladak!

Maja Šuput našalila se na račun svog sina, kojeg je uhvatila u aktivnosti koju on najviše voli!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 1 +23 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput objavila je niz preslatkih videa na kojima je vidljivo koliko njezin sinčić Bloom uživa u hrani.

Maja Šuput trenutačno uživa na Pagu sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, a na Instagramu rado dijeli kako se provode. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Posebnu pažnju privukao je video s malenim sinčićem Bloomom u kojem on drži punu kutiju keksa i jede.

"Znam da jedeš čim je tišina", rekla mu je šaljivo Maja te dodala - ''Jednog dana ćeš pojesti i nas". 

No, pjevačica je pokazala da keksi nisu njegova jedina slabost. Na jednoj od priča hrani ga morskim plodovima, a Bloom vidno uživa u svakom zalogaju.

Osim što voli jesti, Bloom se pokazao i kao strastveni igrač stolnog nogometa, a to je Šuput dokazala i objavom fotke na priči te poručila: "Partija prije spavanja".

Dok su se Maja i Bloom zabavljali u svojim prehrambenim avanturama, Nenad je uživao vozeći se na jet skiju. "Tata u akciji", poručila je Maja.

Također, objavila je i vlastitu fotografiju s broda na kojoj pozira u rozom kaftanu s neobičnim detaljima i ističe svoje zgodne noge.

"Godišnji u tijeku", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Bravo, uživaj zaslužila si", "Prelijepa si", "Zasluženo", "Goriš", "Volimo te", "Bloomica je presladak", pisali su joj obožavatelji ispod objave.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lopud - 3 Lopud - 4 Lopud - 2 Lopud - 1 +12 Lopud Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić +7 Zdravko Čolić - 1 Zanimljivosti Zdravko Čolić uhvaćen tijekom ležerne šetnje, legendarnog glazbenika mnogi nisu prepoznali na prvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene