Zamišljeni pjevač

Zdravko Čolić uhvaćen tijekom ležerne šetnje, legendarnog glazbenika mnogi nisu prepoznali na prvu

Zdravko Čolić Zdravko Čolić Miranda Cikotic/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić - 4 Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) +1 Zdravko Čolić Galerija

Zdravko Čolić uslikan je u Banjoj Luci prilikom posjeta glazbenom festivalu.

Zdravko Čolić legendarni je glazbenik koji na pozornici uvijek daje sve od sebe kako bi oduševio svoju publiku, no izvan pozornice rijetko ga možemo vidjeti u javnosti pa su se mnogi razveselili kad su pjevača ugledali dok je šetao Banjom Lukom. 

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

U ležernoj kombinaciji viđen je prilikom dolaska na glazbeni festival. Zdravko je imao tamnu lanenu košulju, crne hlače te crnu šiltericu koju je nosio naopako, a fotografiju možete vidjeti OVDJE. 

Za svoje nastupe uvijek bira profinjena odijela u kojima izgleda mladoliko, dok u svakodnevnim kombinacijama ova legendarna zvijezda izgleda potpuno drugačije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial)

Nedavno je za In Magazin otkrio tajnu kako uspijeva tri sata pjevati i skakati na pozornici:

"Ne znam iskreno, sve je u Božjim rukama. Publika je ta koja je inspiracija najveća, a čovjek kada se bavi nekim poslom dok to može raditi, treba raditi. Umjetnost nije kao kad se baviš raznim poslovima, završio si ekonomski fakultet, pravni ili neki drugi, ovo je nešto što veže. Ja sam završio ekonomiju, nikad nisam radio u ekonomiji jer sam krenuo u estradne vode, takozvane umjetničke pa je to nešto što čovjek ne može tako lako objasniti".

Zdravko se za svaki koncert priprema pshički, ali i fizički, marljivo trenira na tjednoj bazi:

"Ne forsiram nešto, to su neke lijepe šetnje, istezanja, vježbe oblikovanja, manje više aerobne vježbe, plivanje kad je ljeto u pitanju. Ali te neke aerobne vježbe, mislim da je kretanje najvažnije u svakom slučaju, šetanje i planiranje su moja preporuka za sve koji imaju vremena za to".

Na svom Instagram profilu objavljuje isključivo slike i snimke s koncerata, a tu i tamo podijeli privatnu fotografiju s neke destinacije na kojoj se nalazi.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Beckham slavi rođendan u Hrvatskoj Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham David i Victoria Beckham - 5 +6 David i Victoria Beckham - 4 Celebrity Beckhamovi stigli na odmor u Lijepu Našu! Uživaju i slave u luksuznom kompleksu, a za sve imaju samo jednu molbu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 1 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 2 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 4 +15 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 5 Celebrity Tinejdžerska ikona razmjenjivala nježnosti sa sinom popularnog glazbenika, iz djevojčice je izrasla u zgodnu djevojku!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene