Božićna čarolija

ANKETA Zbog ove rapsodije u crvenom svi pričaju o Maji, Indiri i Nives, a čijoj kombinaciji vi dajete svoj glas?

Indira Levak - 1 Indira Levak - 1 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 1 Indira Levak - 3 Maja Šuput - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +0 Nives Celzijus - 4 Galerija

Maja Šuput, Indira Levak i Nives Celzijus zasjale su u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u crvenim kreacijama koje im je odabrao modni stilist Marko Grubnić.

Maja Šuput, Indira Levak i Nives Celzijus u kreacijama nadahnutim blagdanskim duhom u showu "Tvoje lice zvuči poznato" nadmašile su sve prijašnje. 

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Najbolja blagdanska odjevna kombinacija vam je ona:

  • Maje Šuput
  • Indire Levak
  • Nives Celzijus

Ukupno glasova:

Zasluga za to, naravno, ide modnom stilistu Marku Grubniću, koji uvijek ima novo, drugačije i kreativno rješenje za naše tri domaće ljepotice. Voditeljica Maja u specijalnom izdanju showa zablistala je u raskošnoj crvenoj haljini. Zbog volana koji se ističu na kreaciji haljina je podsjetila na božićno drvce, što nije bilo slučajno, nego je očito Marko htio da sve bude u duhu blagdanske emisije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Nivesina bujna kovrčava kosa nakratko je u drugi plan stavila crvenu kreaciju koju je nosila. Članica žirija bila je u haljini neobičnog kroja koja je istaknula njezin bujni dekolte, a dodatni seksipil dale su joj visoke čizme također u crvenoj boji. 

Kolegice je možda i zasjenila Indira, koja je pokazala najdojmljiviji dekolte dosad u crvenom kombinezonu s volanima na ramenima. No to nije sve, dobili smo i pogled na Indirina leđa.

Hrabra kreacija, koju je izabrao modni stilist, ipak nije spriječila vrckavu Indiru da skače od oduševljenja. U tim trenucima, na sreću, pjevačica koja iza sebe ima bogato iskustvo u nastupima nije pokazala previše.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene