Mami uzdahe

Bujno poprsje u prvom planu: Za njom su ludjeli najveći svjetski zavodnici, a zovu je novom Sophijom Loren

Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Galerija

Madalina Ghenea je poznatija po svom izgledu i ljubavnim vezama, nego po svojim filmskim ulogama, a nije trebalo dugo da postane prava senzacija, što je dokazala i pojavom na filmskom festivalu u Veneciji.

Rumunjska manekenka i glumica Madalina Ghenea zablistala je na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji. Pojavila se u raskošnoj haljini s ogromnim prorezom na nozi, no u prvi plan je izbacila svoje bujno poprsje.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea Ali zašto? Stvarne fotografije fatalne ljepotice razlikuju se od onih koje sama dijeli na Instagramu, jednu se stvar trudi jako prikriti

Za 32-godišnjom ljepoticom svi su se okretali dok je zamamno šetala pred mnogobrojnim fotografima, a sudeći prema priloženom, uživala je u tome.

Ghenea je poznatija po svom izgledu i ljubavnim vezama, nego po svojim filmskim ulogama, a nije trebalo dugo da na društvenim mrežama postane prava senzacija. Duge noge, puna usta, obline, mačkaste oči i duga kosa ono su za čime su poludjeli muškarci, ali i žene diljem svijeta kada je u pitanju ta Rumunjka.

Za ovom je damom svojedobno uzdisao holivudski šarmer Gerard Butler, a na njezine čari imun nije ostao ni najslavniji neženja, Leonardo DiCaprio. Bila je u zagrljaju trgovca umjetninama Vita Schnabela, koji trenutačno ljubi Irinu Shayk, a sve popularnija ljepotica iz veze s jednim rumunjskim poduzetnikom ima kćerkicu Charlotte.

Ghenea danas živi i radi u Italiji, a neki mediji nazivaju je i modernom Sophijom Loren.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene