više se ne skrivaju

Novi ljubavni par na domaćoj sceni: Glumica i glazbenik stali na kraj nagađanjima i poljupcima potvrdili vezu

Mada Peršić i Emil Kirbiš - 16 Mada Peršić i Emil Kirbiš - 16 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mada Peršić i Emil Kirbiš - 1 Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš Mada Peršić i Emil Kirbiš - 3 Mada Peršić i Emil Kirbiš - 2 Mada Peršić +7 Mada Peršić i Emil Kirbiš Galerija

Mada Perišić i Emil Kirbiš na Instagramu su objavili fotografije na kojima se ljube kojima su potvrdili da su ljubavni par.

Mlada hrvatska glumica Mada Peršić i frontmen grupe Sanremo Emil Kirbiš na Instagramu su potvrdili da su u vezi.

Oboje su podijelili niz zajedničkih fotografija na kojima su podijelili i nekoliko sočnih poljubaca, a pratitelji su vijest dočekali s oduševljenjem jer su se mnogi već neko vrijeme pitali jesu li par.

"To je ljubav", napisala je Mada pored fotki koje je objavila, a uslijedila je lavina čestitki sretnom paru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mada Peršić (@malamadafakat)

Glumica dosad nije dijelila njihove zajedničke fotke no glazbenik je, te je tako potaknuo nagađanja o njihovoj vezi kojima su sada odlučili stati na kraj.

Zanimljivo je da je Mada diplomirala medicinu nakon čega je upisala i završila i Akademiju dramske umjetnosti. Prvu ulogu ostvarila je u kontroverznoj predstavi "Elementarne čestice" i odmah se skinula do kraja.

"Razmišljala sam je li dobro biti gol na prvom projektu ili ne, ali mi je postalo jasno da je to dobro za to što igram", prokomentirala je Mada svoj glumački debi za IN Magazin.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Cynthia Nixon i partnerica - 2 Cynthia Nixon i partnerica - 1 Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) +15 Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezda Seksa i grada pokazala svoju suprugu: Vjenčale su se prije 10 godina, ranije je ljubila muškarce

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 1 Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 Pedro Soltz, Valentina Walme +25 Valentina Walme, Pedro Soltz i Maja Šuput Celebrity Emotivan završetak showa ''Ples sa zvijezdama'': Uplakani Pedro nije mogao govoriti, Valentina je dala kratku izjavu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene