drugi čovjek!

Zvijezda omiljenog božićnog filma jedva se izvukla iz ralja ovisnosti, a sada živi idiličan obiteljski život koji vješto skriva od javnosti

Macaulay Culkin i Brenda Song - 7 Macaulay Culkin i Brenda Song - 7 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin i Brenda Song - 3 Macaulay Culkin i Brenda Song - 4 Macaulay Culkin i Brenda Song - 6 Macaulay Culkin i Brenda Song - 8 Macaulay Culkin i Brenda Song - 9 Macaulay Culkin i Brenda Song - 5 Macaulay Culkin i Brenda Song - 2 Macaulay Culkin i Brenda Song - 1 Macaulay Culkin - 6 Macaulay Culkin - 5 +5 Macaulay Culkin - 4 Galerija

Zvijezda filma ''Sam u kući'' Macaulay Culkin nakon teške ovisnosti posvetio se privatnom životu te s partnericom Brendom Song osnovao malu obitelj, evo kako izgledaju danas.

Zvijezda filma ''Sam u kući'' Macaulay Culkin u zadnji se čas spasio iz ralja ovisnosti s kojom se mučio godinama, a spasila ga je njegova partnerica i glumica Brenda Song.

Pogledaj i ovo Film ''Sam u kući'' - 3 danas je obiteljski čovjek! Već 33 godine svi ga znaju kao dječaka koji je ostao sam kod kuće, a sada se sprema za važan događaj koji je je konačno dočekao

Macaulay je sada obiteljski čovjek koji s Brendom ima dvoje djece, a paparazzi ih često znaju uhvatiti u šetnji Los Angelesom, a tako je bilo i ovog puta kada su sa svojom dvojicom sinova izašli po sladoled. Inače, prvi sinčić Dakota rodio se 2021. godine, a drugi sinčić je po pisanju medija stigao je oko Božića prošle godine te su tu trudnoću skrivali od javnosti.

Ovaj par nedavno se i zaručio kako pišu strani mediji, a iako te detalje drže u strogoj tajnosti, neki izvori tvrde da su se već i vjenčali.

Brenda i Macaulay skupa su od 2017. godine, a upoznali su se na setu filma Changeland. Za Entertainment Tonight Song je rekla da ih je povezala zajednička prošlost, odnosno to što su oboje glumili kao djeca.

''Djeca glumci, o tome ne stignemo ni razgovarati, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo.''

Culkin je svoju karijeru započeo filmovima ''Sam u kući'', a Brenda je kao dijete glumila nekoliko uloga na Disney Channelu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 +19 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Celebrity Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene