Baš lijepo!

Svoju privatnost čvrsto drže dalje od očiju javnosti, a sada se pročulo za sretnu vijest koju uspješno skrivaju već nekoliko mjeseci!

Macaulay Culkin i Brenda Song - 2 Macaulay Culkin i Brenda Song - 2 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin i Brenda Song - 1 Macaulay Culkin - 6 Macaulay Culkin - 5 Macaulay Culkin - 3 Macaulay Culkin - 2 Macaulay Culkin - 4 Macaulay Culkin - 1 +0 Macaulay Culkin i Brenda Song - 2 Galerija

Macaulay Culkin i njegova partnerica Brenda Song dobili su drugo dijete.

Velike i sretne vijesti stigle su od omiljenog glumca Macaulayja Culkina koji je dobio svoje drugo dijete s partnericom Brendom Song.

Pogledaj i ovo showbuzz uspješno skrivao lijepu vijest! Nekad problematična zvijezda filma "Sam u kući" dobila dijete, odao spol i ime koje je dao po tragično preminulom članu obitelji

Iako svoj privatan život drži u strogoj tajnosti, US Weekly sada saznaje da je par dočekao svoje drugo dijete oko Božića prošle godine.

Par već ima jedno dijete, sinčića Dakotu koji se rodio 2021. godine te dobio ime po pokojnoj sestri Macaulayja koja je preminula 2008. u tragičnoj nesreći kad ju je udario automobil.

Bliski izvori govore kako se par planira i vjenčati, ali obzirom na to da sve čvrsto skrivaju od javnosti postoji mogućnost da je ovaj glumački par već i izrekao sudbonosno ''da''.

Brenda i Macaulay skupa su od 2017. godine, a upoznali su se na setu filma Changeland. Za Entertainment Tonight Song je rekla da ih je povezala zajednička prošlost, odnosno to što su oboje glumili kao djeca.

''Djeca glumci, o tome ne stignemo ni razgovarati, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo.''

Culkin je svoju karijeru započeo filmovima ''Sam u kući'', a Brenda je kao dijete glumila nekoliko uloga na Disney Channelu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput poput slavne glumice u crvenom kupaćem kostimu sa spasilačkim rekvizitom potrčala plažom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene