Kako vam se čini?

Luka Modrić romantičnom gestom čestitao supruzi Vanji godišnjicu, ali i pokazao novi imidž

Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Galerija

Luka Modrić obilježio je desetu godišnjicu braka sa suprugom Vanjom i pohvalio se novim detaljem na licu.

Naš nogometni reprezentativac Luka Modrić i njegova supruga Vanja slave desetu godišnjicu braka, a on kao brižan suprug nije propustio okruglu godišnjicu čestitati i putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

Luka je tako sa svojih 18,3 milijuna pratitelja podijelio fotografiju na kojoj pozira s Vanjom u zagrljaju dok se ispred njih nalazi i slavljenička torta. Uz to je pokazao i novi imidž, dužu bradicu s kojom ga nismo navikli vidjeti.

"Prije 10 godina rekla je da" napisao je Luka uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

U komentarima su mu se javili brojni čestitari koji su sretnom paru poželjeli još mnogo lijepih godina.

"Sretna godišnjica ljudi", "Čestitam vam, prijatelji", "Kako ste lijepi", "Kada bi me pitao, i ja bih rekla da", "Kako slatko, sviđate mi se", "Volimo vas", neke su od tisuća poruka koje su dobili u samo pola sata.

Par se vjenčao 2010. pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete. Proslavili su to intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana. Godinu dana kasnije imali su veliko vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić.

Par je veliko slavlje imao u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Tijekom braka dobili su i kćeri Emu i Sofiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene