Zanimljivo!

Pogledajte nove fotke trudne Franke Batelić, podijelio ih je muškarac s kojim je veže posebna priča!

Luciano Plazibat i Franka Batelić - 1 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Franka Batelić - 1 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 4 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 3 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 5 Luciano Plazibat i Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 +18 Franka Batelić Galerija

Prošle nedjelje završila je sezona showa ''Ples sa zvijezdama'', a svoje dojmove i fotografije s trudnom Frankom Batelić podijelio je i mladi plesač Luciano Plazibat.

Prošlog vikenda završila je ovogodišnja sezona showa ''Ples sa zvijezdama'', u kojoj su pobjedu uvjerljivo odnijeli Pedro Soltz i Valentina Walme.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Lijepo od nje Emotivna Franka oglasila se o nimalo lakom danu koji se približava pa sve dirnula: "To je jedna posebna, neraskidiva veza"

Dojmovi se još uvijek sliježu, a na Instagramu svako malo osvane neka nova fotografija emotivnih sudionika cijele ove priče.

Svoje je dojmove i uspomene podijelio i Luciano Plazibat, mlada plesna nada hrvatske scene, koji je u ovoj sezoni sudjelovao u grupnim plesovima i kao pozadinski plesač u koreografijama naših natjecatelja.

Luciano je na Instagramu podijelio nekoliko fotografija s Frankom Batelić, a napisao joj je i emotivnu priču jer je prvi put gledao ''Showtime '' u kojem je Franka bila natjecateljica 2007. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luciano Plazibat (@lucianoplazibat)

12 godina kasnije sreli su se u "Plesu sa zvijezdama", Luciano je u showu sudjelovao kao plesač, a Franka kao članica žirija.

''2009. godine gledao sam Showtime svaku epizodu do finala i kao što sam rekao u 2. videu (snimano u 1. epizodi) tata mi je u finalu dopustio da dam svoj prvi televiziski glas! Od tad pratim Franku i podržavam! Sad gledajući toliko godina nakon, ja istu tu Franku mogu nazvat prijateljicom! Toliko smijanja tokom cijele sezone! Snimanja u zadnji čas i evo nas do zadnje epizode!! Stvarno djeluje ona kako zračiš tako privlačiš i samo pozitivno! A sad Franka beba broj 2 je na putu!!! Slijedi još slušanja my name is ČIKI! Hahahaah!! Ma volim te puno puno!'' napisao je Luciano u opisu fotografija i videa.

Franka je u komentar samo dodala ''Ajmeeee Luci!'' te nekoliko emotikona srca.

Batelić je vijest o trudnoći objavila proteklog tjedna jer više ne može sakrivati trudnički trbuščić, a u finalnoj je epizodi svoju suprugu došao podržati i Vedran Ćorluka, koji je sve budno pratio iz publike.

Oduševljenje novom bebom Franka nije mogla sakriti, a posebno je istaknula kako će Viktor uskoro postati veliki brat.

''Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić. Ta daaaaaaaam. Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata!'' napisala je Franka.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 1 +15 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput sa sinčićem u naručju otkrila svoj sljedeći potez, a komentar pobjednika "Plesa sa zvijezdama" postao je hit!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Pedro Soltz Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 1 Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 +23 PEDRO I VALENTINA Ples sa zvijezdama ep 12 Celebrity Brazilac Pedro u Hrvatsku se doselio zbog ljubavi, a želio je dokazati da je više od najseksi muškarca svijeta: "Ovo je bila moja pobjeda nad samim sobom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene