Ajoj!

Naša bivša manekenka javila se iz izolacije i pokazala kako izgleda nakon zaraze koronom: "Makeup by omicron"

Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 7 In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić Jolie Petite by Ljupka Gojić Jolie Petite by Ljupka Gojić Jolie Petite by Ljupka Gojić Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) +4 Model Ljupka Gojić-Mikić i bivši nogometaš Mihael proslavili trinaestu godišnjicu braka (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija

Ljupka Gojić Mikić zaražena je koronavirusom, a na profilu na Instagramu je je objavila i fotografiju iz izolacije.

Naša bivša manekenka i uspješna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić na svom je profilu na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila vijest da je pozitivna na koronavirus i objavila fotografiju u bolesnom izdanju.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

"Makeup by omicron", napisala je Ljupka uz fotografiju koju je podijelila u Instagram priči, a na kojoj djeluje umorno i iscrpljeno.

Krajem prošle godine i Ljupkina majka, Željka Barać Gojić također je putem društvenih mreža podijelila svoje iskustvo i to gotovo dva tjedna nakon što je saznala da je pozitivna na koronavirus.

"13. dan. Osim podočnjaka, bljedila, opadanja kose, dva dana groznice, 10 dana temperature 37,2, par proljeva, dva dana bolova u leđima, nogama i zglobovima, umora... Ostalo je prošlo da bolje nije moglo. Sad sam sigurna da je sve u tome koliko virusa uneseš u sebe, a ja masku nisam skidala, družila se s pet ljudi i nitko od njih nije imao simptome ni prije ni poslije mene (ako ne dobije u ova dva dana). Nisam se vozila liftom, prala sam ruke redovno. Nijednom se nisam nakašljala, njuh koji nemam 10 godina vratio se prije korone i nije nestao. Što bi bilo da nisam bila toliko oprezna, ne smijem ni pomisliti. A zbog astme i visokog tlaka mislila sam da se neću izvući. Čuvajte se maksimalno, pa će vas i korona minimalno", napisala je tada Željka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene