idilu prekinula afera

Goran se u Tatjanu zaljubio kad ju je vidio na naslovnici časopisa, a zaručili su se kad je njoj bilo samo 19 godina

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Dragan Matic / CROPIX 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 3 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović +17 Goran i Nives Ivanišević Galerija

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović trenutno vode pravnu bitku, a gotovo 15 godina bili su ludo zaljubljeni te su tu ljubav okrunili s dvoje djece.

Bivši tenisač Goran Ivanišević trenutno je opet tema domaćih medija nakon što je tjednik Nacional napisao kako vodi pravnu bitku s bivšom suprugom Tatjanom Dragović. 

Goran, piše Nacional, traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Traži i da kćeri više ne plaća alimentaciju, a bivši tenisač sebi želi vratiti i dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

A da će do ovoga doći nitko se nije nadao jer su bili jedan od savršenih hrvatskih parova početkom 2000-ih.

Upoznali su se 1998. godine nakon što je ona osvanula na naslovnici američkog Cosmopolitana. Njoj je bilo 18, a njemu 25 godina. Godinu dana kasnije su se zaručili, a 2004. su dobili kćer Amber Mariju. Tri godine kasnije stigao je i sin Emanuel.

No njihovu idilu brzo je prekinula afera. Počelo se šuškati Goranovoj aferi s bivšom voditeljicom Vanjom Halilović, a kad su izašle i fotografije, Goran se iselio iz stana.

"Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih. Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam ju povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti. U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim prema nikome osim Tatjani i našoj djeci, nakon svega što se dogodilo. Svi ostali učesnici sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda", objavio je tad Goran.

Tatjana je Goranu oprostila, a onda su 2009. godine stali pred oltar i to u SAD-u. Međutim, 2013. godine odlučili su da je njihovom zajedničkom životu ipak kraj.

Osim kćeri Amber Marije, imaju još i sina Emanuela.

Goran je nakon Tatjane upoznao radijsku voditeljicu Nives Čanović te se s njom oženio 2017. godine, a s njom je dobio sina Olivera.

A Tatjana je od 2014. godine u vezi s glazbenim producentom i pjevačem Vlahom Arbulićem te zajedno imaju kćer Lucu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi - 4 Gianluca Vacchi - 5 Gianluca Vacchi - 6 Gianluca Vacchi - 1 +27 Gianluca Vacchi - 2 Celebrity Najseksi djedica na svijetu otkrio je detalje iz veze s 27 godina mlađom, savršenstvo na društvenim mrežama ipak ne traje uvijek!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz - 1 Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz - 4 +31 Meghan Markle, princ Harry i Cameron Diaz Nekad i sad Legendarna plavuša s malih ekrana zadnjih se godina krila od svih, a nakon dugo vremena pojavljuje se zbog jednog dobrog razloga

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene