borba za kćeri

Slomljena i na rubu suza izašla sa sudske bitke s bivšim samo par dana nakon strašne tragedije koja ju je pogodila

Lisa Marie Presley i Michael Lockwood (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley i Michael Lockwood (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Marie Presley i Michael Lockwood (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) +0 Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Galerija

Lisa Marie Presley i Michael Lockwood na sudu se bore za skrbništvo nad 11-godišnjim blizankama.

Kćer kralja rock n' rolla Lisu Marie Presley uhvatili su fotografi dok je odlazila sa suda, na kojem se s bivšim suprugom Michaelom Lockwoodom spori oko skrbništva nad 11-godišnjim blizankama. Elvisova kći jedinica izgledala je na rubu suza, umorno i slomljeno nakon dugog suđenja, gdje je stigla s prijateljicom.

Pogledaj i ovo Lisa Marie Presley preminula u siječnju Poznat je uzrok smrti Lise Marie Presley, a čekaju se još rezultati toksikoloških nalaza

The Sun javlja kako bi sudska bitka mogla potrajati najmanje do kraja kolovoza ove godine, a bivši su supružnici čini se daleko od dobrih odnosa. Lockwood i Lisa Marie su se 2016. rastali nakon 10 godina braka, a njezin bivši nedavno je od suda zatražio da joj oduzmu skrbništvo nad djevojčicama.

Boji se kako bi se Presley mogla ponovno predati ovisnostima nakon tragične smrti sina Benjamina Keougha. "Sin Lise Marie Presley ubio se u svom domu. S dužnim poštovanjem, ta situacija proizvodi niz zabrinjavajućih činjenica. Jedna od njih je sigurnost naše djece, a druga mogućnost da ona ponovno počne uzimati razne opijate", stoji u njegovu izvještaju sudu. Izrazio je zabrinutost i zbog pištolja koje Lisa Marie ima kod kuće.

Lockwood se boji i da bi smrt njezina sina mogla privući dodatnu pozornost na njegove kćeri, što on nikako ne želi.

Benjamin Keough preminuo je prije nekoliko dana, a njegova majka, kći Elvisa Presleyja, dosta vremena provodi u društvu njegove djevojke Diane Pinto. Kako pišu strani mediji, Lisa Marie i Diana podrška su jedna drugoj u ovim teškim vremenima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene