Zna privući pažnju

Lepa Brena i u sedmom desetljeću mami poglede gdje god se pojavi, a pogotovo kada nosi ovako neobične cipele

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena +0 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena se na partiju televizije Grand u Beogradu pojavila u elegantnom bijelom izdanju sa zanimljivim cipelama.

Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih pjevačica s ovih prostora, 60-godišnja Lepa Brena, gdje god se pojavi ukrade svu pažnju.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Ništa drugačije nije bilo ni na partiju televizije Grand u Beogradu povodom kraja sezone gdje je došla u elegantnom bijelom izdanju.

Nosila je dugačku haljinu na preklop u kojoj je istaknula struk, a preko glave je svezala maramu te je kombinaciju upotpunila neobičnim crnim cipelama s perjem i biserima u kojima nije mogla proći nezamijećeno.

Poglede je plijenila i svojim nevjerojatno mladolikom licem u sedmom desetljeću.

Inače, Brena je već 34 godine u braku s Bobom Živojinovićem i zajedno imaju sinove Stefana i Viktora. Boba je nedavno za srpske medije progovorio o njihovu braku te je, među ostalim, istaknuo i kako mu nikada nije smetalo što ga nazivaju suprugom Lepe Brene.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) +4 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić jako se obradovala kada je na stadionu ugledala poznato lice, evo tko joj je izmamio ovakav osmijeh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene