Sa suda u izlazak

Lepa Brena Kićinu crnu ženu izvela u provod nakon ročišta s Miroslavom Ilićem, pogledajte kako su se sredile

Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Galerija

Lepa Brena je na svojem Instagramu objavila fotografije iz izlaska s Mirjanom Antonović, koja na sudu u Beogradu pokušava dokazati da je Miroslav Ilić otac njezina sina.

Mirjana Antonović, poznata i kao crna žena iz pjesme pokojnog pjevača Krunoslava Kiće Slabinca, trenutno je u Beogradu, u koji je stigla iz SAD-a na još jedno ročište zbog utvrđivanja očinstva njezina sina Devina.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Već dugi niz godina vodi pravnu bitku u kojoj pokušava dokazati da je popularni pjevač narodne glazbe i njezin bivši ljubavnik Miroslav Ilić Devinov otac.

Na sudu se u utorak pojavila s Lepom Brenom, koja je svjedočila u njezinu korist jer je bila i svjedok Mirjanine romanse s Ilićem, piše Nova.rs. Dan kasnije opet je bilo suđenje, na kojem su bili samo Mirjana i Miroslav i trajalo je dva i pol sata, no detalji se ne smiju iznositi u javnost dok sve ne bude privedeno kraju.

A u pauzama od suđenja Mirjana se provodi po Beogradu s Lepom Brenom, koja ju je i ugostila u svojem domu. Pjevačica je na svojem Instagramu objavila fotografije iz njihova noćnog izlaska s još nekoliko prijateljica, a dame su se za tu prigodu baš skockale.

"Imam male željice, da sačuvam dobre prijateljice", napisala je uz njihove fotke iz restorana, a njezini pratitelji su im poručili da obje izgledaju prekrasno.

Inače, Mirjanina romansa s Miroslavom dogodila se prije 30 godina, kada je on već bio u braku sa svojom suprugom Gordanom. Javnosti je, ipak, najpoznatija kao žena kojoj je Kićo Slabinac napisao i otpjevao jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Zbog jedne divne crne žene", a upoznao ju je dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega, pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku. Mirjanino ime stoga je bilo često spominjano, a ona je s Kićom svih godina ostala dobra prijateljica.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) +2 Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog uloge u kultnom "Briljantinu" proglašena je seks-simbolom, a pogledajte kako izgleda više od četiri desetljeća kasnije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene